Yaprakkm Sdayvs yani benim yüzümde sadece cc kremle hafif bi gözlerimde kalem vardı bi baktı yüzüme tamam makyaj yok dedi öyle doğal hafif bişe için en azından şansınızı deneyebilirsiniz ama rimel fln belirgin oldumu sildiriyorlar ☺️
BuketBdk Sdayvs benimde 5 Haziranda doğumum, dün anestezi uzmanıyla görüştük, takı yasak dedi, oje yasak, makyajda fondöten takma kirpik vs yasak dedi. Senin normal doğum mu? Özel hastanede benim ve anestezi uzmanıyla görüşmen lazım dedi doktorum.
Sdayvs BuketBdk ozel benimde evet oje vs sürmedim takı da yok ama kirpik taktırdım bakalım artık nasıl olacak yazarım yarın🥰
meralburak Sdayvs oje sürmenızı ıstemıyorlar cunku anestezıyle yada sızınle ılgılo bır proplem oldugunda ılk belırtı tırnaklarda morarma olarak kendini gösteriyor doye bılıyorum. Ama goz makyajı yapabılorsn bnde yaptm haff allık surdm seftalı tonunda bırde kalıcı rimel
Ysmn35kmsl Sdayvs canım makyaj ve oje istemiyorlar ben sabah kalktım elimdekileri çıkardım ama ayaklarıma eğilememiştim eşim gelince ona yaptırırım demiştim ama unuttum tabi epidural iğnem yapılırken farkettim sıkıntı olmadı😂kolye küpe toka istenmiyor ve gecen itibaren yemeyi kesmen gerekiyr
Mehtap74 Eltim Mart ta doğum yaptı oje istemiyorlar makyajını Yaptı parfümünü de sıktı ama yüzüne sürdüğün makyaj su bazlı olsun ister istemez ağlayacaksın dağılıp akmasın
Gmze23 Sdayvs hele yaramaza bak durmuyor he 😂 iyi bari 38 iyi gelmişsin şükürler olsun. Artık çıkmış erken doğum şeyinden allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim 🥰
MelikeEmre_ Sdayvs ben hafif makyaj yapmıştım kimse sildirmedi bana saçımda düz föndü ojemde vardı bana biride sil mil demedi 😕
MelikeEmre_ Sdayvs aynen doktorum bana birsey demedi sadece açık saç ile girdirmiyorlar toplatıyorlar .
Sdaakll Sdayvs canim bende sezeryan olucam ama ne oda suslemeye izin veriyolar nede fotografa sende fotograf icin izin verdiler mi ?
Sdayvs MelikeEmre_ kirpiklerimi gormediler anestezici gorse cikarttırıdı dedi kadın dogumcu ama sorun olmadı :)