Ttugbatrn Kızlar yeni doğan bebişimiz için ateş ölçer alacağım ama temassızlara çok para vermek gereksiz diyorlar ne marka ve hangi model almalıyım sizce kullanıcı ve memnuniyet yorumlarınızı bekliyorum
merveakcy09 Ttugbatrn valla benim arkadaşım e bebekten almış canım şu koltuk altına koyulanlar var ya ondan çocuk doktoruna da sormuş onlar daha güvenilir demiş doktor ben memnunum dedi arkadaşımda bende gidip onlardan almayı planlıyorum valla. Ama tabi tercih ve bütçe meselesi canım bide bu. 😇
ozgeya Ttugbatrn weewell’in çubuk koltuk altı olanını kullanıyorum.Temassız da almıştık fakat en güvenilir ölçüm yapan koltuk altı.
Arinna Ttugbatrn Bana arkadaşım demişti koltukaltı al ebebekten aldım. Bebek yani olmuyor ölçmek koltukaltı. Alından kulaktan olmalı dedi doktoru. Şimdi de çok pahalı ama mecbur alıcam.
Ozget Ttugbatrn e bebekte motorola var ben 250 tl ye aldim kulaktan ölçüyor ve telefondsn progrsmini yukleyip takip edebiliyosun.. kullanmadim henüz ama motorola en iyi markalardsn biri
Ttugbatrn merveakcy09 bende aynı yorumu aldım bi kaç kişiden ama çok marka var e bebekte birde yorumlara bakınca tedirgin oluyorum acaba hangi markayı alacaksınız
Hndgndzz Ben Braunun kulaktan ölçer modelinden aldım. Temassıza göre daha dogru gösteriyor diyorlar değerleri.
Nes414141 Çözemediğimiz tek sorunumuz bu kaldı bizimde, çocuk doktoru kulaktan yada şu klasik koltukaltından olanları öneriyor, ama çok pahalı kulaktanlar 400-500 tl ne alıcaz hiç bilmiyorum araştırma içindeyiz
Ttugbatrn Arinna hımm evet gerçekten onlar da çok pahalı bende şimdilik koltukaltı alayım sonda ihtiyaca göre diğerlerini alırız
Ttugbatrn ozgeya çok teşekkür ederim favorilerim arasındaydı o halde tercihimi bende ondan yana kullanacağım
Lydia Ben weewell in kulaktan ateş ölçerini aldım yeni henüz kargoda. Hem kulaktan hem alından ölçebiliyor hemde süt mama gibi şeylerin sıcaklığını ölçebiliyorsunuz. Bende çok ikilemde kaldım ama koltuk altından ölçmek zor oluyor diye duydum hele hareketlenince iyice zor oluyormuş :(
Minik-mucizem123 Lydia hangi site canım bide zahmet olmazsa linkini atabilir misin bende weweel düşünüyorum ama hem fiyatı daha pahalıydı hemde aynı ürün mü merak ettim 🙏🙏
Lydia Minik-mucizem123 Tabii☺️ https://www.hepsiburada.com/weewell-wte-250-dijital-kulak-termometre-ates-olcer---1-snde-hizli-olcum-p-HBV00000M1BHM?magaza=Be%c5%9fikte