Pinkyellow Merhabaa kizlaarr sizde sürekli sol tarafınıza mi yatiyosunuz benim artık sol taraf iptal mahvoldum yata yata sırt üstü yatınca nefes alamıyorum saga dönünce karnım acıyor hemde içim rahat etmiyor 9 ay böle nasıl yaticazz 😔😔
esr_snr Pinkyellow Bende öyleyim, sag tarafa yatinca hiç rahat degilim, içimde rahat etmiyo. Sirt üstü de zaten tavsiye edilmiyo. Hep sol, hep sol.. 🤷🏻♀️ Yapcak bisey yok 😌 güzel seyler hep zorlu yollardan geçiyo, anne olmak kolay degil der annem hep 😊
CananAkdag Pinkyellow Valla yatılıyor 😁 ama okadar da kasma sağada yatabilirsin ben sola yatınca çok fazla hareket ediyor sürekli tekme atıyor uyuyamıyorum sağa dönüp uyudugum çoktur
Yasemin00 Pinkyellow soltarafı öneriyor zaten doktorlar canım ben saga yatan biriyim sola zor yatarı 30 haftalık,kız sola zorluyorum kendimi haliyle birde düz,yatmayı çok severim arada yatıyorum napım
Pinkyellow esr_snr orası öle tabi de bazen insan dinlenerek uyanmak istiyor 😊 ben ağrılarla uyanıyorum
Pinkyellow CananAkdag canım yanmasa arada bı yaticam valla çok özledim döne döne yatmayı daha şimdiden yolumuzda baya uzun artık sol kulağım resmen çığlık atıyor hayiir yatma diye😂
Happymama CananAkdag aynen oyle dogurmalik oldum kendimi sag tarafimda uyanirken buluyorum. Sol tarafima yattigim bacak yastik koysamda pert oluyor hic rahat degil sola yatmak bide sag tarafa aliskinim cok zorlandim ben bu konuda.
Melodixxx Cileklimilkshake34 genel olarak 3. Aydan sonra karnın erken çıkarsa daha erkende olablr tabi
Dilantpz Cileklimilkshake34 6. Aydan itibaren sırt üstü yatmak filan yok canım 6ya kadar nasıl yatarsan yat 😬 sola yatmak da en sağlıklısı 😊
Pinkyellow Yasemin00 ben mi biraz abartiyorum bilmiyorum canım resmen kıpırdamadan uyuyorum heryerim agrimis tutulmuş uyuşmuş uyanıyorum 😿
Cileklimilkshake34 Elifeminask he ben 6 haftalığım bişey demedi doktor şöyle yat böyle yat diye. İstediğim gibi yatmakta hayal olcak ilerde demek 😴
CananAkdag Pinkyellow Kaç haftalıksın ki sen bebek büyüyünce daha etkili sola yatmak erkense istediğin gibi yat
Yasemin00 Pinkyellow Kız yat uyu ben şu an neleri vermezdim 😊o sola yatmak için çok zorluyorum kemdimi sola yatmak için ben ama sag attıgımdan solda çok nadir uyanırım eskiden solu seven biriydim yat sen sırt üstü, yüzüstü, sol ,sağ yat valla keyfine bak😁,
Pinkyellow CananAkdag 15+2 yiz canım yatsam bişey olur diye tedirgin oluyorum internette hep bebeğe oksijen Gitmez fln diye okuyunca devreler yandı 🤯
CananAkdag Happymama Çok da kasmamak lazım canım yüzüstü ve sırt üstü uatmadıktan sonra kendimizi bağlayamayız sola sonuçta sağ tarafada yatıyorum bebek de çok iyi şükür 11 gün sonra doğum
CananAkdag Cileklimilkshake34 Kuzu sen sırtüstü bile yatabilirsin ben uüzüstü yatıyordum o zamanlar daha niye kastın o ladar hele bi 20 25 haftalık ol da ozaman başla sola yatmaya
Happymama CananAkdag hemen hemen ayni vakitlerde dogurucaz. Saglikli dogum haberlerini alirim insallah😊 Sirt ustu imkani yok sinir edeyim azicik diyorum o da rahatsiz oluyo bende nefes alamiyorum. 1 dk bile durulmaz yani gobus oldu kocaman. Saga sola donerken yan taraflar agriyor artik. Saglikli iyi olsunlarda cekeriz bi kac hafta daha nolcak napalim 😁
Pinkyellow CananAkdag çok az kalmisss şimdiden kolay bı doğum diliyorum sağ salim kucağına al bebisini inşallah canım🤩
Mehtee Sırt üstü hariç sag veya sol tarafa yatmak sakıncalı degil diye biliyorum. Bende bi sag bi sol yapıyorum ama 30.haftadayim bel ve sirt agrisindan zabaaannn 6sindan beri ayaktayız 🙄🙄
Echche Pinkyellow bişey olmuyor canım 20li haftalardan sonra diyorlar o da karnın şişerse. Benim doğuma bi kaç hafta kaldı hala karnım çok şişmedi ama eskisi gibi değil ben artık sağa sola yatmaya yeni başladım. Son 2 ayda yani. Vücut zaten yönlendiriyor rahatsız oluyorsun sırtüstü yatınca
Pinkyellow Yasemin00 tobeler olsunn 😂 valla sırtüstü ah nefes alabilsem yaticamda kuzum ı ı olmuyor 😄