Merhaba melek anneleri bende oğlum Alparslan ı 36+5 de hareketsizlik şikayeti ile gittiğim hastanede kalbi durduğunu öğrendiğim için kaybettim otopsi sonucu hastalık bulgusu yok ani kalp durması sebep yok ilk doğum ve yaşımın gençliği sebebi ile normal doğuma zorlandım 3 gün boyunca onunla ağladım ve doğduğunda ağlayacak diye inanırdım kendimi 3 gün sonra suni sancı ile doğum yaptım ama oğlum ağlamadı doğum yaptığım gün babalar günüydü 18 Haziran 2016 göstermediler ama görenler çok güzel pamuk gibi bir bebek olduğunu söyledi bende hayallerimde yaşattm onu ama hiç rüyamda görmedim taki geçen sene doğum gününde ve 3 yaşındaydı rüyamda da okadar güzeldi ki birdaha yine görmedim şuan 2.5 yaşında kızım 2 aylık bir oğlum var iki hamileliğim de son ayında aşırı stresli ve tedirgin geçti aynı şeyi yaşamamak için hep dualar ettim Rabbim Zeynep ve Zeyd.ime uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin ama 10 evladımda olsa unutamam unutamiyorm ve hiç görmeden çok özlüyorum ilk göz ağrım sarım pamuğum cennet kuşum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve evladın ne varlığıyla ne yokluğuyla imtihan etmesin inşallahh