Kbrazcan Bensuu aynen bakalım artık net nolcak 😍 ikili test te kadın kıza benziyor dedi devlette gerçi herkese öyle diyormuş nedense 😅
AyeGlKarabulut tomurcukannesi aynı görünüyo hatta benim doğum günümde altı ekim oğlumu alacağım günde inşallah tahmine uyar aynı gün gelir 🤗
AylnTandgn 14+1 elma olduk🍎 12 Ekim son gün dedi doğum için doktorumuz ☺ İkili test için gittiğimde erkeğe benzetti ihtimal olarak diğer ay kesinleşicekmiş😊
HaticeTygnTpc AylnTandgn Aynıyız 14+1 benimde hesaplamaya göre 12 ekim ama bebekler genelde o kadar doldurmuyor günü önceden geliyorlar 🤗 Bizde salı günü gitcez kontrole cinsiyet söylenebilir çok heyecanlıyım 😍😍😍
AylnTandgn Her kontrole gidiş ayrı bir heyecan canım ya ama cinsiyetini öğrenmek ap ayrı😍😍 Sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsinler de eğer 1 hafta falan önce doğarsa benim bebiş benim doğum günüme denk geliyor😊😊HaticeTygnTpc
HaticeTygnTpc AylnTandgn Ya çok heyecanlıyımm öğrenip güzel yavruma ismiyle seslenmek hazırlık yapmak istiyorum 😍😍 Bizimkiler yaşıt olcak desene 😄😄🤗🤗🤰🤰
SevdaKurudere 12+2 bugün ikili test için gittik cinsiyet için ise bu görüntüye bakarak ne kız diyebilirim ne de erkek dedi ama tahmin istersen %70 kız gibi dedi 😂😂 bir hafta sonra gel kesin belli olur dedi haftaya tekrar gidicem eğer kız ise üç kızımız olucak ♥♥♥
FundaMuminCoskun SevdaKurudere bende 12+2 yim 13+1 de kontrole gıdıcem bakalım cinsiyet için bişey diyecekmi 😍