AhuAli Kalbini ferah tut bana da aynısı olmuştu 7 haftalıktım iğrenç doktor 2 gün sonra gel bebeği alırız dedi ben asla dinlemedim başka doktora gittim 1 hafta sonra çok şükür oğlum 6 yaşında şimdi 10 11 12 haftayı bile bulan var.
Mervealtas Cafede siz kaç haftalıksınız inşallah siz de bende hatta bizim gibi olan herkes en kısa zamanda duyar inşallah
Cafede Mervealtas ben 24 haftaligim suan aminn kuzum korkma ben o haftalarda gitmicektim bile bni zorla goturduler yoksa 8. Haftada gitcektim bn ve gerçekten 8. Haftada da gittim duydum kalp atisini ustelik doktor bna dusuk yapabilrsin kese etrafinda kan var ve kese de yayvan dedi inan hic kafama takmadim 😘😘😘
Mervealtas Cafede sağlıkla alın kucağınıza inşallah ne güzel umut verdiniz bana hepinizden Allah razı olsun
Prensesannesii1 Mervealtas 5 haftalıkken öğrendim 9.haftalıkken duymuştum gerçekten çok zor sabretmiştim ama Allaha şükür o güzel kalp atışlarını duymuştumm 😍😍 sende sabret canım daha erken duyarsın Allahın izniyle
Mervealtas Prensesannesii1 inşallah gerçekten çok zormuş Rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Rmys1206 Mervealtas inşallah diğer gittiğinde duyarsın canım. Ben de 6. Hafta da gittim daha çok küçük bir hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi 7+2 idi benimki de o zaman duymuştuk
Milena20 Mervealtas bende iki hafta önce 5+5 te gitmiştim son adete göre öyleydi ama usg de 6+5 görünüyordu iki hafta sonra gel dedi 8+0 oldum ama usg de 8+5 ti yine ve bu sefer hem gördüm hem kalbi duydum 8 i bekle canım o zamanlar daha net oluyor
Mervealtas Milena20 bana da bir hafta sonra yine gel dedi bide o zaman bakarız belki geç döllenmedir dedi ama geç döllenme olduğunu düşünmüyorum çünkü adetime bir gün kala idrar testinde öğrenmiştim gebe olduğumu inşallah nazlıdır duyarım bende
symslmz 6+2 olarak ben de yarın gidicem bi bakalım neler olacak gercekten cok zor sabrediliyor evde durdukca sacma sapan kuruyorum kafamda
Milena20 Mervealtas inşallah duyarsın canım içini ferah tut stres yapma duyarsın allahın izniyle 1 hafta sonra 🙏🙏
rmysrmys 6+3 de bende bebis de görülmemişti. 9+0 da gittim bebeğimi de kalp atisini da duyduk. Acele etme canım. Geç döllenme olabiliyor