pamuksekerinannesi Damla________ Valla tebrik ediyorum👏 Ben hamile olduğumu öğrendim ve ağır işlere mola verdim.Eşim sağolsun yardımcı oluyor. Yerleri süpürüyor bi tek ama olsun. Banyo ve mutfak tabi yine bende😒😂 Adamı Arap sabunuyla banyoyu fırçalarken düşünemedim🙈
Vitaminimm pamuksekerinannesi öyle deme kız benim ki alıyor eline viledayı bir güzel siliyor valla biz evin işini ortak yaparız hamile olmadan önce de oyleydi çok şükür 😂 kayınvalidem gördükçe tabi deliriyor eşşekoğlu eşşek bana niye hiç yapmadın diye 😂😂
pamuksekerinannesi Damla________ Sigorta yatırıyormusunuz? Aylık 600 tl diye duydum doğru mu? Bide son 3 ay yapsan da oluyormuş sanırım..
Damla________ pamuksekerinannesi 400 tl aylık teşvik primi diye b şey varmış ondan yararlandık abim muhasebeci olduğu için ben pek ilgilenmiyorum kislar 😎
Damla________ Dsa 😅 abim muhasebeci o halletti bi yerde çalışıyorum ben sözde. 2bin vericem toplam bunun icin. 32. Hafta rapor alicam çalışamaz raporu hastaneden . Bez parası Doğum parası çocuk parası alicam.çıkışımı vericek işsizlik parası alicam
pamuksekerinannesi Damla________ Ben bazen aaaaa diyip kıvranıyorum rol yapıyorum ama sonra Allah’ın zoruna gidiyor gerçekten kıvranmaya başlıyorum😂 Teşvik primi hmmm bunu araştırıp bende son 3 ayda yaptırayım çok teşekkür ederim canım 🤗😘
pamuksekerinannesi Vitaminimm Hahahhahahaha Allah seni ya koptum Valla gülmekten😂 yap desem yapar belki ama o kadar yaptırmıyorum kıyamıyorum lanet olsun içimdeki insan sevgisine😂
gbza Valla kızlar bizim ev bide 3 katlı tripleks her işimi kendim yapıyorum süpürgeyle kovayla kat kat dolaşıyorum valla elle merdiven silmekde cabası tabi artık allaha emanet yavaş yavaş yapıyorum dinlene dinlene 😀
Vitaminimm gbza Allah kolaylık versin canım şahsen kendi adıma tek daireden zor çıkıyorum 3 katla 3 hafta uğraşırım herhalde 😂😂
gbza Vitaminimm amin canım saol allah yardım ediyor bi şekilde evime gelen misafirler acıyan gözle bakıyor bana nasıl temizliyorum diye 😄
Vitaminimm gbza kusurabakma ama o misafirlerin Yerinde ben olsam bende bakardım hatta üzülüp iş yapardım 😂😂😂
Hazelkuru 22+4 günlüğüz şimdiye kadar her işi kendim yaptım cam felan da siliyorum tabi kendimi aşırı zorlamadan
Minnosunannesi Kanamam var gelen giden eksik olmuyor güya geçmiş olsuna ama mecburen kendim yapıyorum 😥 dinlene dinlene
kural3iye 23+5 iz bizde 👶🏻👶🏻 Bende her işimi kendim yapıyorum cam da siliyorum ama kendimi yormadan dinlene dinlene