Valla kızlar ilk hamileliğimde yapamıyordum çok kötü gecmıstı 4 ay ama bunda yapıyorum canım ama korkuyorum biraz bide tez canlıyım yapmadan duramiyorum sonra diyorum kendıme herşey Allah'tandır 🙂
Ev işi
Vitaminimm valla zayıfım kilolu olsam baya zorlanırdım o yüzden iyiki zayıfım diyorum nefes nefese kalıyorum bazen
Damla________ ben daha şimdiden 2,5 kilo aldım 😂 zayıftım ama öyle kalacağımı hiiiiiç düşünmüyorum ağırlaştıkça muhtemel olasılıkla bende nefes nefese kalıp yapamıcam 😂
Vitaminimm 45dim 51 oldum geçen ay en son hayatımdaki en yüksek kilo 51 oldu şaşkınım alışkın değilim😅
Bende annemde kalıyorum bulantılar yüzünden ama ilk öğrendiğim zamanlarda yapıyordum perde bile astım şuna yap deseler yapmam ama o zaman ki cesaret şimdi Yok. Kalp atışlarını duyduktan sonra herşey değişiyor işte. Ama şimdi bir ay içinde taşınıcaz çok yoğun günler beni bekliyor Allah yardımcım olsun valla... az biraz yürüsem hemen yoruluyorum. Dinlene dinlene yapıcaz artık napalım sağlıklı olalım da
Dsa kendini çok yormadan zorlamadan yap lütfen Allah yardımcın olsun ev taşımak çok zordur hele ki hamileyken yengemden biliyorum destekçilerin vardır inşallah 🙏🏼
Damla________ ayyyy çok zayıfmışsın sende ya o ne kilo mu kız o 😂 ben evlenirken 48 dim 10 ay evde oturdum 9 kilo aldım çalışmaya başlayınca verdim kiloları diyetler vs çünkü hiç alışkın değildim kiloya bebek istiyorum diye yaz öncesi spora gittim verdim kiloları hamile kaldım şimdi 54 oldum 😂 ep böyle kalsam keşke 😍
Oturmakta iyi değil kızlar hamlasiyor insan bakın ben kilolu değilim çok ama fazlasıyla yapıyorum herşeyi çok şükür sağlık problemleri de olmadı normal doğum gözüküyor
Vitaminimm ben kilo vermek zorunda kalmadım öncesinde avantajlıyım iste 😅 ben vardiyalı çalışıyordum gelen giden çoktu yediler beni kilo alamadım malesef ama şimdi evdeyim oh
Damla________ bıraktın mı işi bırakmak zorunda mı kaldın 😕
Vitaminimm bıraktım evlilik parami aldım Doğum parami ve işsizlik parasida alicam. Benim kaynana tarafı Zamansız gelip gidiyor haber vermiyor zor oluyordu çalışsın baksın yeter dedim çıktım
Damla________ bende 32. Haftama kadar gücüm yeterse çalışmayı düşünüyorum bebişim müsade ederse tabi 😂 Doğumdan sonra çalışıp çalışmama konusunda çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum 😕
Vitaminimm kirada değilsen çık evlilik süren doldumu
38+4deyim hala kendim yapıyorum eğer bir risk taşımıyorsanız hiç bir sıkıntısı yok diye düşünüyorum.🤔 hareketsiz kalmaktan sabah akşam oturmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.hareket iyidir Kızlar. 👣👣👍
Mehtap aynen bende katılıyorum abartmamak kaydıyla tabi
Damla________ 3,5 yıldır evliyim ve evlendikten sonra çalışmaya başladım 2 yıldır çalışıyorum canım bende o süre maalesef Yok, kirada değilim çok şükür o yüzden bebeğimi kendim büyütmek istiyorum eşim de buna müsade ediyor o yüzden çok kararsızım işte 🙄
Mehtap maşallah size inşallah bizlerde siz gibi oluruz o süreçte bile 😍
Vitaminimm o zaman çık bence kendin tat bu duyguyu
Handeaslan39 Ben de abartmayı kendimi aşırı korumayı sevmem ama tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. Gık desem kanamam oldu. O yüzden annem ve eşim işleri hallediyor. Anca toz alıp yemek yapıyorum. Çamaşırlığa çamaşır aşıyorum ipe uzanmıyorum.
Kızlar merhaba ben 33. Haftama girdim 2 hafta öncesine kadar yavaş yavaş yapıyodum işlerimi ama artık olmuyo süpürürken bile haddinden fazla yoruluyorum zaten temizlik dedikçe eşim çıldırıyo yapma diye 😂 saldım bende oğluşumdan önemli değil