Akduygu Ellosluk 26da tersti aşağılara vurmasından anlıyorum zaten bi hafta sonra düzeldi. Sonra 3 gün yine tersti..
Ellosluk Akduygu bebekler sürekli hareket halinde demişti doktorum sıkmayalım canımızı bakalım ne olacak benim kızım döndü mü bilmiyorum 😍
BusraGS Sweetmerve Allah nasip ederse 6 Ağustos görünüyo hayırlısı olsun inşallah uygulamaya göre son 81 diyo 😁
hellomum Kızlar ben yatarken hamile yastığı kullanıyorum bi süredir, o zamandan beri rahat uyuyorum, tavsiye ederim deneyin bence
aysegzr_aslan Kızlar basta yeni dogan gıyıseler sizce cok kısa kollu almak lazım mı Bi kac tsört aldım kafam karışık hani sonra sonbahar
vrndozlem aysegzr_aslan ben hepzıbın aldm üst olarak kısa kollu askılı altnada patikli patiksiz altlar
Dilos1645 derinozkaya bende 15/20 agustos arası dedi doktor ama önden gidiyor agustos başı beklemeye başla dedi sıcaklardan simdiden telef olduk şu 2.5 ayı nasıl gecireceğiz rabbim yardımcımız olsun🙏🏻
derinozkaya Dilos1645 bayramdan sonra serinleyecekmis biraz haftaya yagmur bile varmıs hamilelerin duası kabul olur derler duamda havayada müdahale ediyorum artık 😹
Dilos1645 derinozkaya uyuyamadıgım için uyandıgım anları sayamıyorum😂😂😂10 dk solda yat tam dalacakken kaburga batsın sağa dön 15 dk sonra dalacakken mide kaynasın tekrar sola dön bu sefer 20/25 dk sonra bacak kalcadan uyuşur 🙁🙁
derinozkaya Dilos1645 haha zalım geceler 😹 bende sıcakta cabası burnum tıkanıyor kalkıp oturuyorum öyle dalıyorum sonra boynum agırıyor bidaha uyanıyorum böyle bir döngü 😖😹
Dilos1645 Funda6034 benimde dontorum bebek henüz dogum pozisyonuna geçmemiş demişti daha 2 ayı aşkın zaman var gecmesin zaten erken dogum olur kaygısıda cekemicem
Dilos1645 Kızlar sizde de barmı ne giydircem kısa kollu yeni dogana olma uzun giydirsem uyuyunca üstünü de iyi kötü örtecegiz pişermi terlermı ne alacagımı şaşırdım cıtcıtlılarını kolsuz agırlıklı mı kollu agırlıklımı alsam teraddütteyim hala
Twinksmom Dilos1645 Ben banyo sonrası zıbınları uzun kol aldım gündüz kısa giyerler penye hırkayla beraber diye düşünüyorum canım
Dilos1645 derinozkaya ana olmak zormuş zormuş diyip duruyorum bunca ceremeye karşın bebekte babaya benzer ona düşkün olur hasetimden çatlarım artık😂😂