MinikTavsanim Sweetmerve evettt biride benim nasip olursaa😍😍 günler geçmiyor bel ağrılarım devam uykusuzluk zaten var senin nasıl geçiyor 😊
derinozkaya Sweetmerve ortasına denk geliyorum bende 🤲🏻 mayıs sıcagı böyleyse ağustos’u düsünmek istemiyorum artık 🥺
derinozkaya MinikTavsanim hepimiz mi böyle uyuyoruz acaba elli kere uyanıyorum hic bir sorunda yok neden acaba 🤨
Sweetmerve MinikTavsanim çok uykum gelmeye başladı sabah akşam ne kadar uyusamda alamıyorum uykuyu bazen ishal bazen kabızlık yaşıyorum şu an böyle 😂
Dilos1645 derinozkaya bende 15/20 agustos arası dedi doktor ama önden gidiyor agustos başı beklemeye başla dedi sıcaklardan simdiden telef olduk şu 2.5 ayı nasıl gecireceğiz rabbim yardımcımız olsun🙏🏻
Dilos1645 derinozkaya uyuyamadıgım için uyandıgım anları sayamıyorum😂😂😂10 dk solda yat tam dalacakken kaburga batsın sağa dön 15 dk sonra dalacakken mide kaynasın tekrar sola dön bu sefer 20/25 dk sonra bacak kalcadan uyuşur 🙁🙁
Kadiss Sweetmerve 7 agustos nasipse asırı heyecan ve korku hepsi bir arada basladı acayip bel ve sırt agrım var benimde 😊
Asmin_123 Kadiss hayırlısıyla benimde 21 Ağustos da gerçi benim 4. doğumum olacak hayırlısiyla insallah Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın kizlar hayırlı doğumlar olsun
Nnur1 Funda6034 benim de 6 Ağustos görünüyor. Henüz doğum pozisyonu almamış geçen hafta gittiğimde öğrendim. Doktorum; bebek 35.haftaya kadar pozisyon alabilir sonra kendini döndürmesi zor olduğundan zorunlu sezaryen olmak durumunda kalırsın dedi
Merve_seda Funda6034 benim kızım 24 te baş sşağıydı şimdi 28 olduk Yarın kontrolüm var. Bakalım aynı mı ? Sizde cinsiyet nedir
Purelove46 Funda6034 benim de 20 Ağustos ta doğumum bebek makat üzere duruyormuş bi tedirgin oldum umarım son haftalarda baş aşağı döner..🤲
busra2512 Sweetmerve bizim de şimdilik 30 Ağustos görünüyor sabırsızlıkla bekliyoruz🥰 Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah 🤲
Tugce_S 28 Ağustos bizim de çok ayakta durunca ayaklarım belim ağrıyor bide gece sebepsiz uyuyamıyorum rahat edemiyorum 🤭