Aysema Annekuzusu23 Ben memnunum. Bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım. Pozitif ve samimi oldukça sıcakkanlı.
Merdgn Eros Evet SGK ile normal doğum 3000 TL dediler. Sezaryende sanırım 1000 TL fark vardı emin değilim ama tam.
Ezgikurt Tugbakmsl bedia örnek canim bilincli bi doktor hamilelikten oncede ona gidiyodum takibimde onda ins ondada dogum yapicam fiyet olarak hastanede baya uygun
Annekuzusu23 Tugbakmsl evette canim esim Pendik medical park yada emseyde doğurmamı istiyor fiyat ortalaması ayni ama emseyde %20 hekim indirimi yaptığı icin orda dogurucam nasipse
Tugbakmsl Ezgikurt ya biliyorum gittim Bi kere kendisine ama cok yorgun sıra gelene kadar baygınlık geciricem
Meleks32 Merdgn doktorunuz kim muayene ne kadar ben oğlumu orda yaptım 2013 de bahar çağlar da şuan Şükriye Leyla hanım istiyorum ama çok yoğun bende Çamlıca Medipol e gidiyorum
Eros Meleks32 evet leyla hanım cok yoğun geçen sene ilk dusugumde ona takipliydim şuan suna hnm da devam ediyorum o biraz daha sakin gibi muayne ücretleri 210 yada 230 olması lazım ben indirimli ödediğim için şuan tam bilemiyorum
Merdgn Meleks32 Doç Dr Suna Kabil Kucur doktorum. Çok memnunum. Muayenesi SGK ile 225 TL ama iş yerinin özel sağlık sigortasını kullanıyorum ben 160 TL oluyor anlaşmalı muayene tutarı.
Ezgikurt Tugbakmsl ewet hastasi cok tecrubeli doktor oldugu icin ama gitmeden randevu alirsaniz cok beklemiyosunuz pandemi yuzunden randevu sistemi yok bu aralar ama ben hep randevulu gidiyorum