Merdgn Busramd Medipol Koşuyolu. Pandemi hastanesi değil en azından 😂 Ve temizliklerine güveniyorum. Doktorum da orda çok da seviyorum bi aksilik olmazsa orada yapıcaz inşallah ☺️
Meleks32 Merdgn doktorunuz kim muayene ne kadar ben oğlumu orda yaptım 2013 de bahar çağlar da şuan Şükriye Leyla hanım istiyorum ama çok yoğun bende Çamlıca Medipol e gidiyorum
Cokmucokbilmisimne Sun merhaba bende Çamlıca Erdem de doğum yapacağım acaba kendi doktorunuz mu doğum yaptırdı birde kaç lira dediler 🙂
Sun Cokmucokbilmisimne tülay hanıma gidiyodum işini bilen bi dr doğumads o girdi normal oldu 1300 dü epidural yaptrdım 400 de oydu
Blackpink Cakmak erdem hastanesi zeynep yesim hanim. Ilk cocugumuda o dogurtmustu simdi yine ona gidiyorum.
Annekuzusu23 Aysema 22+2 yim canim sen kaç haftalıksın. Ümmühan hanıma gidiyordum Ersoy’a geçti o siz hangi doktora gidiyorsunuz iyi bir doktora geçmek istiyorum çünkü karar veremedim daha
Ysra-1 Mavi0688 merhaba doğum fiyatlarını biliyormusunuz bnde başak hanıma gidiyorum ama daha bilgi almadım
elifeceguler Bebisim-123 merhaba saygı hastanesi benim evime çok yakın ve eşim orda fıtık ameliyatı oldu. Eğer imkanınız varsa başka hastane tercih edin.
EbruMyc Bebeannesi benim gittiğim doktorda orayla bide hospital türk le anlaşmalı ikisini de bilmiyorum hastane nasıl memnun kaldınız mi
Busramd caglanurr doktorunux kimben kararsız kaldım camlica medipolda bir çok insan hep orayi soyluyor
Zeynepoz Esraalparslan doktorunuz kim? Memnun musunuz? Doğum yaptıktan sonra da memnuniyetinizi yazabilirseniz çok sevinirim sağlıkla alın kucağınıza
Cokmucokbilmisimne Sun Ay bende Tülay hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden doğumuma girmesini istiyorum bakalım nasıl olucak
Esragg Sun peki bu 1300 e sadece doğummu dahil yani çocuğun ilk muyenesi falan da dahilmş acaba hayrlı oldun bu arada 🥰