AycanFb [bilinmeyen] çok gelip gidiyorum adapazarına doktorumda adapazarında konak hastanesine gidiyorum 😌
BernaEkrem Sakaryada hangi hastaneleri tercih ettiniz acaba ben kocaeli kandıradan serdivan konağa geliyorum
AycanFb DeryaMurat canım benim doktorum Sami Kemik ablamın doktoruydu evlenip hamile kalırsam kesinlikle doktorum sami bey demiştim öylede oldu çok memnunum bilgisine falan çok güveniyorum sıcak kanlılığı beni çok etkiledi zaten.
DeryaMurat Ben konak ta Sedat Umur a gidiyorum, 16 haftalık hamileyim daha doğum olayını konuşmadık ama bende normal doğum istiyorum hem de çok korkuyorum
BernaEkrem DeryaMurat bende sedat beye gidiyorum en başından beri 25 haftalık hamileyim doktorumuz iyi ilgileniyor inşallah normal doğum istiyorum
Hilal54 [bilinmeyen] ben de sevilay hanima gidiyorum bugun gittim beni diyete soktu 2 hafta sonra çağırdı
DeryaMurat Aynen kesme falan sezaryen olmasın inşallah, Sedat beyden memnunum, kıyafet konusunda alışverişi nerden yaptınız kızlar, ben hiç bişey bulamıyorum lcw da olmasa yandım
AycanFb DeryaMurat internette H&M’nin hamile kıyafetlerini gördüm bi internet sitesine bakın isterseniz.
Mihribank DeryaMurat bende sakarydayım. Serdivan avm e bebekten ve çarşıda gençbebe diye bir mağaza var ürünleri kaliteli ve güzel 😊
DeryaMurat [bilinmeyen] sezeryan sonrası normal doğum mu yaptı 🤭🤭 doktor konusunda şu ana kadar 3 doktora gittim hala içime sinen olmadı acaba bi kere de sevilay hanıma da mı gitsem 🤔