Yaman glshr 87-155-160 1 aydır diyetteyim kontrol altındayım dahiliye doktoruna hergun sonuclari atiyorum evde 4 kere ölcuyorum
Hta glshr bende de seker cikti diyet verdi dr 10 gun ölçtüm dusmedi insuline basladim 1 haftadir biraz daha iyi gibi ama arada yine yuksek cikiyor yarin kontrolum var belki dozunu artirabilir diye dusunuyorum
Merveninmiskokulusu glshr Bende post açılmışken sorabilirmiyim kaçıncı haftalar arasında yapılıyor şeker yüklemesi testi😊
glshr Bebekanne68 benimde 240 çıktı takibe aldılar şimdi ölçüm aleti verdiler eğer yine yüksek çıkarsa insülin başlatcaz dediler size bişey dedilermi
Yaman glshr vermediler şuan dikkat ediyorum ama gunde 1-2 cikiyor bazen tabi ac karinla sabah ölcuyorum sabah kahvaltidan 1 saat sonra ve öglen aksam 1 saat sonra tok karinla ölçüyorum
Yaman glshr banada dediler ama bastan diyet ve dahiliyeye yonlendirirler ama insülinin bebege zarari yok verselerde merak etme
glshr Yaman inş İnsan duyunca bi tedirgin oluyo hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alsaydık😅
Yaman glshr evet cnm tedirgin oluyor tabi bazen evde bnm 170 lere çıkıyor sekerim araştırdım zarari yokmuş tanıdık hemşire vs var sorduk sorun yok dediler baslatirsalar basla dediler
Hta glshr cnm benim yuksek cikmisti 75 ml seker yuklemesinde aclik 113 tokluk 1.saat 233 2.saat 134 du