Melisguneer Furkansehla ben Yakup yalçınere gidiyordum Oğuz ölmezi bende duydum ama müthiş yoğundu bugün aradım yine randevu vermediler bayramdan sonra artık kendim giderim
Furkansehla Dusuncelugebe45 devlete gitmeden bigun onceden hastaneyi ara canım oguz bey her gün olmaya biliyor. Sor doktorlari hangi doktorlar var diye. Yada randevu alabilirsen randevu al canim
Dusuncelugebe45 Furkansehla aa çok iyi oldu Allah razı olsun canım teşekkür ederm girmeden mutlaka ararım sağolasın 🥰🙏🙏👍
Dusuncelugebe45 Furkansehla gidersem randevuyla giderim zaten başka türlü biraz zor olabiliyor garanti almak lazım 😊
Dusuncelugebe45 Melisguneer ya canım çok acil değilse boşver gitme bu dönemde bende bayramdan sonra bi bakıcam 😊🤗
Furkansehla Melisguneer deevlet hastanesini arayıp sor doktor ne zaman orda diye sabah erken gidersin
Onursila Ben toygun başarana gidiyorum özel çokta iyi tavsiye ederim 15 gun sonra dogumum var bende basında baska doktora gıttım cok pısmanım tavsıye ederm size
Dusuncelugebe45 Onursila ya Toygun beyi de duydum ama ona da malesef hatta gidemedim uygun randevu bulamadım ama aklımda bi var çok metini duydum onunda 😊🙏
Onursila Dusuncelugebe45 çok memnunum ben herseyle ozel ılgılenıyolar fırsatın olursa butcenıde zorlamazsa gıt derım ☺️