Melisguneer Furkansehla ya merhaba Canım birşey sorucam bende Çorlu’da devlete gidiyordum ama virüs girince devlet bakmıyor felan dediler açıkcası bende korktum gitmeye özele gittim şimdi tekrar devlete gitmek istiyorum siz kısa zaman önce gittiniz mi acaba nasıldı
Furkansehla Melisguneer yok canim henüz gitmedim. Devler hastanesini arayip sorabilirsin hergun ayni doktolar olmuyor
buseyusuf27 Dusuncelugebe45 bencede çorlu canım benm kz arkadasım gıdıyor cok memnun ahh keske bende oralarda yapsam doğumu 😒 taaa anteplere gönderilecem nasıl gidiceksem 12saat o yolu 9 aylık hv blmyorm rabbım hepımızın yardımcısı olsun
Dusuncelugebe45 buseyusuf27 canım be Allah yardımcı olsun sikma canını elbet çaresi bulunur orda da eminim güzel doktorlar vardır sağ salim gelsin minik 🙏🙏🙏🙏 Eğer otobüs filanda kendini tehlikeye atma kal burda ama zor 12 saat yol güç kuvvet versin Allah sana
buseyusuf27 Dusuncelugebe45 amin canım cok sagol burda duzgun hastane yok oyuzden esım korkuyor burda dogum yapmamdan aılesının yanına gondercek ıste kaynım arabayla alıcak benı sanırım otobusle gtmıcem bakalım hayırlısı hc gıdesım yokta belkı erken gelır kızımız bellı olmaz 😊🤲🏻🙈🧿
Prensannesii38 Dusuncelugebe45 anladım canım bende malkaradan gıdıyorum dogum yapcam artık gitme sansın olsaydı ıyı bı doktor 😌
Nrglzrl Hamileliğimin başından bu yana Vatan Hastanesinde Sedat beye gidiyorum çok memmunum🥰şuan 35+2 olduk🤰🏻Normal doğum olacak inşallah🤲🏻Ücretler konusuna gelincede ben muayeneye 130 ödüyorum Doğum içinde 2.900 tl denmişti normal/sezaryen farketmiyormuş
Dusuncelugebe45 Nrglzrl sedat beyi de denemeyi düşünüyorum çok sevindim gerçekten net bilgi verdiğiniz için çook saolun 🙏😊🥰 Orhan beyi nasıl duydunuz peki bir bilginiz var ki sizede sağ salim gelsin bebek 🙏🧿
Dusuncelugebe45 buseyusuf27 kıyamam ya arabaylaysa iyi otobüsle filan gitme bu dönemde demekki hayırlısı böyleymiş bu günler geçince hatırlamazsin bile bu stresli günleri inşAllah 🧿🙏😊
Nrglzrl Dusuncelugebe45 rica ederim ne demek 🥰sağolun inşallah🤲🏻Orhan beye de arkadaşım gidiyor oda çok memmun olumsuz birşey duymadım😊
buseyusuf27 Dusuncelugebe45 amin canım inşallah rabbım bu bayram günlerinde tek nefeste mutluluk versın.Sağlıkla, huzurla kucagımıza almayı nasıp etsın isteyen herkese versin aminn 😊🤲🏻🧿🥰
Melisguneer Furkansehla ben Yakup yalçınere gidiyordum Oğuz ölmezi bende duydum ama müthiş yoğundu bugün aradım yine randevu vermediler bayramdan sonra artık kendim giderim
Furkansehla Dusuncelugebe45 devlete gitmeden bigun onceden hastaneyi ara canım oguz bey her gün olmaya biliyor. Sor doktorlari hangi doktorlar var diye. Yada randevu alabilirsen randevu al canim
Dusuncelugebe45 Furkansehla aa çok iyi oldu Allah razı olsun canım teşekkür ederm girmeden mutlaka ararım sağolasın 🥰🙏🙏👍
Dusuncelugebe45 Furkansehla gidersem randevuyla giderim zaten başka türlü biraz zor olabiliyor garanti almak lazım 😊
Dusuncelugebe45 Melisguneer ya canım çok acil değilse boşver gitme bu dönemde bende bayramdan sonra bi bakıcam 😊🤗
Furkansehla Melisguneer deevlet hastanesini arayıp sor doktor ne zaman orda diye sabah erken gidersin