Dusuncelugebe45 Tubao Erson beyi de çok duydum zaten yanlış değilse Yekta ve Orhan bey en eski doktorlarıymış Çorlu nun ikisi için de iyi diyorlardı😊
Dusuncelugebe45 Yaman ya çok duydum virüs bitince gidicem en iyisi diyolar zaten güncel ücreti ve doğum yapacağınız hastane hakkında bilgi de verir misiniz ve kendisi sezeryan normal doguma nasıl bakıyor acaba 😊
Yaman Dusuncelugebe45 benim orasi karışık cnm bnm tup bebek doktorumun özel muayenesi var ama ek olarak orhan beyede gidiyorum ama vatan hastanesi temiz cevremde dogum yapanda var suan 2 doktor oldugu icin hangisi dogum yaptircak bilmiyorum açıkçası
Dusuncelugebe45 Teacherella sedat beyi de duydum ama kimisi tavsiye ediyor nette kimi etmiyor bi gitmek gerek 😊
Dusuncelugebe45 Yaman inşAllah sağ salim gelir ya 🙏anladim yine de fiyat muayne ücreti hakkında bilgin oldugunda duyarsan paylaşırsan çok mutlu olurum😊
Dusuncelugebe45 Sare07 reyap ta iyi duydum temiz diye pahalıymış ama bi orayı da denicem bende Feride hanımı duydum cevremde bi kaç giden var memnundu diye hatırlıyorum denemek lazım 😊🥰
Yaman Dusuncelugebe45 paylaşırım cnm bidaki ay gitcem malum doğum yaklaşıyor yavas yavas artik öğrenirim 🙂
Dusuncelugebe45 Yaman tamam canım teşekkür ederim seninkide sağlıkla gelsin inşAllah bu sorunun altına unutmazsan eğer yazarsan görürüm ben yakın zamanda düşünüyorum gitmeyi zaten 😊🙏🥰
Sare07 Dusuncelugebe45 muayene ücreti 150 tl falan yanlış bilmiyorsam. Ama Doğum ücretleri hakkında fikrim yok.
Furkansehla Dusuncelugebe45 merhaba canım. Devlet hastanesinde oğuz ölmez var hastası cok ve branşında cok iyi doktor gerçekten. Vatan hastanesinde ise. Sedat bey ve erson bey bu 3 doktor mükemmel ben 3 unude gittim hamileligim boyunca.
Dusuncelugebe45 Furkansehla merhaba canim devleti hiç araştırmadım ama tekrar bakıcam sayende sedat bey ve erson bey de baya iyi diyorlar bi denicem onlarida 😊peki Orhan bey hakkında bir duyumun var mı yada Vatan hastanesi nasıl?
Furkansehla Dusuncelugebe45 vatanda muayne ucreti 130 tl. Ben hem devlet hem ozele gidiyorum cnm ikisindede kaydim var ozelde verilen tahlileri devlet hastanesinde oguz beye gidiyorum yaptırıyorum. Ve suanda devlet hastanesinin kadin dogumcularindan bir numara butun sorularına cevap veriyor. Ilgileniyor hastayla
Melisguneer Furkansehla ya merhaba Canım birşey sorucam bende Çorlu’da devlete gidiyordum ama virüs girince devlet bakmıyor felan dediler açıkcası bende korktum gitmeye özele gittim şimdi tekrar devlete gitmek istiyorum siz kısa zaman önce gittiniz mi acaba nasıldı
Furkansehla Dusuncelugebe45 özel hastane olarak suan çok iyu bence ben memnunum. Orhan bey hakkinda pek bi bilgim yok. Sende öyle yapabilirsin bi ozele gidip bi devlete devlette tahlileri yaptirip gösterebilirsin sedat bey bana kendisi demişti. Tahlileri burda yaptırman sart degil disarda yaptir getur demisti
Yanakiscoming Ben Reyap hastanesi Bahar Mert e gidiyorum başından beri. Genel olarak rahat bi kadın memnunum ama onla doğum yapanların yorumlarını da merak ediyorum açıkçası. Şuan 34 haftalığız doğuma az kaldı çünkü 👀
Dusuncelugebe45 Yanakiscoming sağlıkla gelsin inşalah hastane için bende kötü bişey duymadım 😊 Bahar hanımı da bi araştırırım tekrar 🙏🙏