Minikpatiler Kızlar bibs Emzik alacağım satıcıları farklı genelde orjinal gelip gelmeyeceğini kestireemdim alan var mı aynısı mı ya da nerden aldınız 🥰
Sezensu Minikpatiler Bibs in kendi sayfasından alabilirsin canım. Orijinal sayfası https://www.mamakido.com.tr/ faturalı şekilde 2 günde geldi bana.
Minikpatiler semdem1 kız anneme deterjan aldık trendyoldan ariel indirimdeydi dışındaki ambalajı bile kendileri yapmışlar o kadar belli ki üstelik fatura da yoktu ulaşamıyorum hiç kimseye şuan deterjan deterjan değil kutu pislik içinde geldi
semdem1 Minikpatiler aaaa kötü olmuşş 🤦🏻♀️ Orjinal kutusuyla geliyor emzik ben bir sıkıntı yaşamadım
Minikpatiler Sezensu yenidoğan için değil mi kullandın mı baktım da çoğu tükenmiş ya 0-6yok hiç setini almayı düşündüm
leyla25 Minikpatiler bende merbaby sitesinden aldım birde deri emzik tutacağı aldım. O kadar güzel ki insan o kadar rengin içerisinde kararsız kalıyor 2tane aldım :) diğer renklerde aklım kaldı :)
Sezensu Minikpatiler evet yeni doğan icin aldım daha kullanmadım canım ama çevremde kullananlar var hiç emzik almayan çocuklar bile alıyormuş bunu
oygenkubra Minikpatiler canım trendyola girip kolay iade talebi oluştur sana kod gelicek. O kod ile kargoya veriyorsun . normalde ürünü faturası ile birlikte göndermen gerek ama sana fatura gelmemiş madem sen de faturasız gönder ve bir not yaz fatura gelmediğine dair . yada trendyol müşteri hizmetlerini ara
Minikpatiler Sezensu 0-6aymı aldın yani şu Emzik konusunu anlayamadım 😂 yenidoğan için yok bibs de göremedim
brcaky Minikpatiler mamakidodan emzik çantası almıştım renginin görselle alakası yok emzik taşıma çantasını asla önermiyorum. Trendyoldaki yorumlara bakarak orjinalliğini anlayabilirsiniz çakma ürün satcaklarını düşünmüyorum. https://imgyukle.com/i/yV3wYI
Minikpatiler oygenkubra müşteri hizmetleri yanıt vermiyor ve iade oluşturamıyorum hata veriyor sürekli
Deryadiyebiri Ben de hep ünlülerin vs çocuğuna bibs emzik, emzik kutusu görüyorum. Hiçbir emziği emmeyen çocuklar bile bunu alıyor yazmış herkes yorumlara. Doğru mu bilmiyorum da, 1 tane alıp deneyeceğim sanırım. Hangi siteden almayı tavsiye edersiniz?