Aygul01 Zeyn7 tabi ki ama bu ananas içinde geçerli bi oturuşta mesela koca ananası yersek zararli olabilir hiç olmasa bile kan şekeri icin. Herseyin fazla zarar bacım. Ama 2,3 dilim ananastan ne olacak ki☺️ Bende yedim en sevdigim meyvelerden diyebilirim.
bebegim_28 Zeyn7 ben ananası 1 defa yedim ama nerdeyse yarısını yedim diyebilirim sıkıntı olmadı düşük tehdidi olduğunu bilmiyordum
Yasemin00 Zeyn7 Tatlım zaten yicen birkere imiş . Bende yedim bikere bişiy olmaz merak eteme içinide karartma evet öle bir sölenti var ama aşırısını yemedigin sürece oda .Birde maydonozu ve dere otunu da abartmadıgın sürece sıkıntı yok yani ben her sabah maydonoz ve dere otu severek yerim oda abartmadan 2.3 dal bişiy kahvaltıda severim yemeyi ben yesillik abartmamak kaydıyla tabi 29+5 çok sükür simdilik iyiz biz hatta dün akşam ciger bile yedim yani abartmadıgın sürece sıkıntı yok canım korkma
Busratm Zeyn7 Ben ananas bir ara çok yedim hiç bir sıkıntı yaşamadım. 32 hafta olduk lekelenmem bile hiç olmadı şimdiye kadar çok şükür