Fatma-cnr06 Arkadaslar 7 aylık hamileyım ama karnımın buyuklugu sankı 5 aylık hamıle gıbı sızınde karınlarınız. Bnım gbı kucukmu
2020-2020 Fatma-cnr06 be kadar şanslısın… iç karnın var demekki.. Çatlaklarla uğraşmayacaksın. İnşallah kolayca doğurursun 🤲🏻🌸
svmlanne Fatma-cnr06 benimde öyle canım 34 haftalığım karnım çok çıkmadı yapılı biriyim de neden böyle anlamadim
Deletedmom337 Fatma-cnr06 coook sanslisin bende 7 ayligim karnim 8 aylik ve heryerim catladi aynada kendime bakamiyorum artik gercekten
Fatma-cnr06 2020-2020 Evet catlagım falanda henuz baslamadı. Dısardan bakanlar hamıle oldugumu zar zor anlıyor. Tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcın 🌸
Fatma-cnr06 svmlanne 65 kıloyla hamıle kaldım hafıf balık etlıyım. Suana kadr 2 kılo aldım sadce acaba kılo almadıgım ıcınmı gobusum buyumıyor anlamadım
simkay Fatma-cnr06 canım benımde öyle bende 7 aylık hamıleyım bence şanslıyız bebegının gelısımıde normalse hıc takılma ben 52 kıloyla hamıle kalmıstım
Marryy Fatma-cnr06 bende 67 kilo ile hamile kaldım 5 kilo aldım 28 haftalığız bizde az kilo almışsın nasıl başardın kabızlık sorunu hiç yaşamadın mı 😁
Fatma-cnr06 Marryy yok allaha sukur kabızlık hıc yasamadım metobolızmam gayt duzlınlı calısyor. Sende az almıssın cok sayılmaz yanı 🤙
Fatma-cnr06 Deletedmom337 Insallah doğumdan sonra gecer kuzum benm daha hc bırseyım yok. Krem vs hc bırseyde kullanmaya baslamdım cunku yok dıye
Fatma93 Fatma-cnr06 benimde hic buyumuyou ama son 1 haftada 5 ayliga girince buyudu elbiseyle yine o kadar belli olmuyor ama ciplakken cok belli 🤭🤭 bundan sonrada nasil devam eder bilmiyorum
busra1708 Fatma93 aynen yaa benim de bi anda başladı büyümeye normal mi acaba diye düşünüyorum kendi kendime 😂😂
Fatma93 Deletedmom337 ben 2 kilo 5 aylik suan ama ilk 4 ay kabustu sabaha kadar kustugum gunler oldu sukur suan iyiyim yemeye basladim kilo almayada basladim. Kac kiloda catlak oldu onu merak ettim bende hergun nemlendiriyorum vucudumu ama bakalim ne olacak 🤰
Sirkencubin Fatma-cnr06 Benim De pek buyumedi aslinda bebegin gelisimi ve kilosu iyiydi. Benim yag oranim azdi kasli oldugu icin vucudum servisteki hemsireler filan sasiriyordu. Sizin De ic karniniz genis olmali.
Fatma-cnr06 Sirkencubin evet bebegımın gelısmıde allaha sukur ıyı. Sanırım ıc karnım asırı genıs. 7 aylık oldum. Elım karnımda fto zar zor cekeneblıyorum cok bellı olmuyor cnku
Emine_Leyla cokkasmabeabi canm bende 35+4 bi haftadır falan kasinjyor öncesinde bişey yoktu bi baktım bende çatlamıştım halbuki etim esnek daha önce kilo alıp verdiğim için çatlamam sanıyordum simdi zeytinyağı kullanıyorum akşamları
Miniksusam93mr Fatma-cnr06 29 bitecek küçük geliyo bana da karnm .ama boyleyken bile zorlanyrm yatakta donerken kalkarken dha büyük olsa napardm bilmyrm
Fatma-cnr06 Miniksusam93mr Bende hıc zorlanma yok. Zorlanılcak kadar buyuk deıl cunku bakalım 30 dan sonra buyucekmı