Girlpowerbabe babymomyy emseyin 175 TL medipol 100 TL ayrıca medipolün doğum ücretleri de bayağı uygun o da benim için çok önemliydi ☺️
Yesim1995 ozge76 ikinciye 4+4 te perşembe günü öğrendim 740 küsür. Yalnız değil mişim daha çok erken ama🥰🙈🧡 şimdi 4+6 yız aynı olan da var galiba 🧚♀️😇
Astunazmn Ysmn35kmsl canim bn gecen hafta 2086 idi goremedik dort gun snra gidince gordum yani cuma gunu 🥰🥰🥰skma canini daha degerin col düsuk en az 3000 de görünüyormuş
Ysmn35kmsl Astunazmn oyy maşallahhh bende bayram sonrasında gideceğim belki o zaman görğnüz hatta kalp atışı bile duyulur belki kızımda 6.hafta da duymuştuk😍
ozgei Astunazmn masallah🥰 Karından mı bakıldı? Sadece kese mi göründü, yolk kesesi ve bebek gorundu mu ben de benzer gunlerde kontrole gidecegim de
Astunazmn Ysmn35kmsl bnde iki hafta snra gtcem insallah hem kalp hem kndini gormek icin insallah görürüz 🥰🥰
Astunazmn ozgei yok kuzum karindan gordu ama daha bebis flaan gorunmedi iki hafta snra gel dedi ozaman bakcez ay insallah guzel haberler alirim