Ozlemdmn 36+2 gittim Yani 2 Gun önce 3500 du masallah bebeklerimiz saglikla gelsin tatlis Hamisler 🙏❤️💖
Esraorhan damlanne seninle aynıyız galiba 36+2 yim şimdi, 35+3 de 2900 Du, yarın kontrole gidicem bakalım kaç olmuş, geçen haftan iştahsızdım biraz, İnş az almamıştır 😌
Busekocak60 akgnakgn Güzel bir şekilde kahvaltı yapıyorum bol bol su tüketiyorum kuruyemişler yiyorum özellikle kilo alsın diye birşeyler yapmıyorum ama yeşil mercimek çok severim çok tüketirim birde vitamin ilaçları içiyorum ilaçları yutmakla zorlandığım için pekmezle birlikte yiyorum belki onun etkisi olabilir birde kendime değil kızıma kilo alıyormuşum
Elifdemir_ damlanne 2830 olmus :) nts yr girdim 10 dkkada bir 80 90 larda kasilmam cikti ama ben hic birsey hissetmiyorum :)
Gamzedngdn Minnakbebisim 32 de gittim bugün 34 de tekrar gittim 36 dan sonra uygun bir günde tekrar çağırdı doktorum randevu alıp gidicem 2 haftada bir olmalı son haftalarda hatta haftada bir 36 dan sonra
EmineTavan Hande34 yok 20 ay önce sezaryen oldum aradan Bi buçuk sene geçtiği için normal dogum yapamıyorum ondan dolayı. Yani bu ikinci gebeliğim
ElanrBlkc Arinna ayyy normal doğum mu hikaye yazdınız mı. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah allah bağışlasın
ElanrBlkc Kızlar 46 hafta 3200 gr 48 cm boy çok mu fazla. Dr herşeyi çok iyi dedi. Ama ondam önce gittiğim dr baya moralimi boZdu çok üzgünüm çok üzülüyorum bebem sertleşiyo karnımın altı ağrıyor 🥺🥺🥺 moralim bozuk
Ozlemdmn ElanrBlkc neden mutlu olmalisin benimde 36 haftalik ve 3500 ustunde babamida cektik ben 160 Boy la böyle durum cok sukur gelisimi iyi kendi iyi sadece önlem amacli tekrar seker bakacak doktor tatlim cok iyi mutlu ol doktor ne dedi ki sana
ElanrBlkc Ozlemdmn kafası büyükmüş şeker olabilirmiş. Bi daha bak dedim yok dedi. Verem etti beni bmde başka dr a gittim. Oda senin gibi çok olumlu konuştu herşey çok iyi dedi. Olduğum şehirde dr yok doğru düzgün şuan o benim modumu düşürdü. Doğumu merde nasıl yspıcam belli değil. Allah yardımm etsin ne diyim
Aysema Gul-08 Masallah prensesinize 🍀 Size de dr önden gidiyor dedimi. Benim biraz kafam karisti bu konuda. Benim doktorum bana iki hafta nerdeyse önden gidiyor dogum icin 38 de suni sanci deneyebiliriz demisti🙄
Gul-08 Aysema bana öyle bir şey demedi, her şey gayet yolunda bu saatten sonra ne zaman doğarsa korkma gelişimini tamamlamış dedi.Benim doktorum çok rahatlatıcı biri öyle olsa bile söylememiş olabilir
Ozlemdmn ElanrBlkc amin canim benim olumsuz dusunme Allah in izniyle sag salim kucagina alacaksin hersey cok guzel olacak peki doktor tekrar seker e bakmiyacak mi bana pazartesi sadece önlem amacli saker yuklemesi tekrar yapilacak sana tahlil vs birsey yapmadin nasil böyle konustu ki bazi doktorlari anlamiyorum
ElanrBlkc Ozlemdmn ben adama tekrar yapalım bi bkalım dedim adam ses etmedi anlamadım ki. Ama diğer dr a baya sordum ettim dedi sdece 6 günn ilerde bebek ve gayet iyi dedi kilosuda öyle abartılacak şekilde değil dedi kan ilacı iç dedi doğumu bekle
Ozlemdmn ElanrBlkc tamam o zaman bosuna isterse girme zaten agirlasmissindir bedenen birde ruhen yorma kendini canim insallah hersey rahat olur Allah bir avazda kurtarsin masallah bebege iyi bakmissin demek ki helal sana fedakar Anne 👏💖🙏