Zehra1905 Kızlar 25+2 yim bebeğim bugün çok az hareket etti, normalde gündüz fazla hareket etmiyordu geceleri çok aktifti bu akşam hiç hareket etmedi desem yeridir. Normal mi korkmalı mıyım ilk bebegim.
mrv39 Zehra1905 benim de aynı öyleydi canım bugün, bu haftalar icin hep normal oldugunu okumustum o yüzden panik yapmadım. yarin sabah zaten doktora gideceğim ona da soracağım ama bende de durum öyle
Sevgics Zehra1905 benimde iki üç gün hareket etmiyodu sonra üç gün hareket ediyodu korkma inşallah hareketlenir yine
yldrm_58 Zehra1905 ben 27+1 Dayım bu güne kadar abartılı olmicak şekilde karin ağrısı bel ağrısı çektim ama bugün farklı gerçekten hem karnım hem kaşıklarım hem belim çok ağrıyor Allahtan bebegimin hareketleri var
Zehra1905 mrv39 bana da yazın doktorun cevabını lütfen eğer yarın da devam ederse bende acile gideceğim
mrv39 Zehra1905 doktor cocugu rahat bırak dedi🤣🤣 bu haftalarda cok normalmis ilerleyene zamanlarda da olurmus böyle seyler sen uyumuyor musun bu cocukta uyuyor diyo😅 bugün bütün tahliller vs herseyi de yapti hicbir sorun yok, uyuyo sıpalar
MinnieMouse yldrm_58 canim sen bi enfeksiyon kontrolu yaptirsan iyi olur, ucu bir arada enfeksiyon gibi ama nolur nolmaz saglik ocagina ya da doktoruna bildir. Belki ayaklarini usutmussundur.
yft Canım 31-3 üm ben. O haftalarda benim de öyle olmuştu büyüme atakları geçiriyorlar, uyku düzenleri oluşuyormuş. Yarın da bi bak bakalım etmezse yine de doktora görün 🌸
Om55 Zehra1905 canım benimde 25 haftalikken hareketleri çok yavaşladı su an 27 yim bi türlü randevu alamamıştım çok şükür cuma ya aldım gidicem hala hareketleri az. Ama burda okuyorum hamileler hep bu haftalarında hareket azlığı yaşamışlar bu haftalar uyku haftası diye geçiyormuş.
Zehra1905 Om55 uyusunlar da arada tekme atsınlar anaları merak ediyo böyle işte, ben gideli bir hafta oldu 3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem canım
rodin123 Zehra1905 kuzum normal şimdi kontrol etmeyeceksin son 2 ay da kontrol edeceksin hareketlerini 6 aylıkken normal hersey son iki ay toplanır hareket etmezse sıkıntı benim öyle oldu 8 aylıkken doğdu toplanıyordu 2 gün hareket etmediğini fark ettim doktora gittim 1 cm açılmam vardı 9 u beklemedi kızım 😂
Zehra1905 rodin123 o zaman kontrol etmeme daha var ay ne bileyim işte insanoğlu tez canlı 😊 sağlıkla büyüt yavrunu inşallah canım 🥰
rodin123 Zehra1905 teşekkür ederiz kuzum biz kardeşimizi bekliyoruz şimdi 😊 biliyorum ilkler nasıl heyecanlı oluyor herseyini yokluyorsun acaba birsey mi oldu diye bende aynısını oldum bunda da çok sakinim kan testinde gördüm 2haftadır kan sonucumu göremiyorum e nabıza da düşmüyor bekliyorum hala ama sakinim unutuyorum çoğu zaman bugun kızımla dans ettik eşim hatırlattı hamilesin sen diye 🙈
Aydeniz09 Zehra1905 hiç korkma 26. Haftada 1 hafta boyunca neredeyse hiç hareket etmedi. Uykularım kaçtı. Hareket ettiyse de güçlü hareketler değildi. Çok korktum doktora gidecektim eşim görevdeydi. 26. Haftanın sonunda bir başladı hareketlenmeye eşşek sıpası. İçim rahatladı.
Zehra1905 Aydeniz09 hareket etmeyince arkasından neler diyorum cadının, sağlıkla gelsinler inşallah kuzucuklar