Merhaba arkdaşlar 6 haftalik hamileyim 2 gündür afedersin ama her yediğim şeyden sonra migdem eksiyor agzima aci su geliyor acaba hamilelikte bu normalmi sizinde başiniza geldimi? Cevap verirseniz sevinirim

Fulyax bende 9 haftalığım 1 hafta önce oldu bendede naneli şeker bulundur sürekli cantanda

Tanya valla iyi geliyorsa hemen kullanıyım 😐😐😐 gerçekten kötü bir durum çok teşskü ederim😊

Fulyax canım hamilelikte çok normal dedi doktorum yemekleri azar azar öğün olarak yemeye çalış tam karnın doymasın hem ekşime olmaz hemde şişkinlik olmaz ben o şekilde rahatladım

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim benimde midemde çok aşırı ekşime oluyodu akşamları yarım şişe soda içip midemi rahatlatıyorum ama aklınızda bulunsun yemekten sonra yaklaşım 1-2 saat uzanmayın ❤

Fulyax salı günü doktora gittiğim zaman bu şikayetimden bahsettim. Çok normalmiş. Direk turşu ve ona benzer şeyleri kesmemi söyledi. Bol su içiyorum hissedince bide bana soda iyi geliyor. Ki maden suyu bebeğin kemik gelişimi açısında da iyiymiş. Bunuda hamile olan bir arkadaşıma doktoru söylemiş.

Fulyax 11+5 haftalık hamileyim 5 yada 6. Haftamdan sonra mide ekşimem başladı. Ağzımın tadı bi değişik. Yemek yiyorum 5 dakika sonra yine aynı tad ağzımın içinde. Bu geçmicek hamileliğimiz boyunca bizimle 😊😊 aynen öyle naneli şeker bir numara 👍

Fulyax canım dördüncü aya kadar hatta şimdi bile 6 aylık oldm o mide ekşimesi var çok kötü bişey ilaç kullanınca geçiyo ondan sınra yine aynı kalıcı bi çözümünü bendaha da bulamadım 🤦

elyasss geçmicekmi😐😐😐 demeyin nasil gecicek bu 9 ay 🙄

Mervenazuur sodayida deniyelim vallaa kemik gelisimi gercekten iyi geliyormu ? Bebegim icin heryolu denicem artik🙄

Aysenaz sanirim ben hala normal miş gibi yiyiyorum🤣🤣🤣 bu duzenmi degistirmem gerekkk sanirim🤦🏻‍♀️

Fulyax 17 haftalık hamileyim bendede var cnm ilk aydan beri çekiyorum doktora gittim hamilelik reflüsü dedi uyumadan 3 saat önce yemek yeme dedi ben çünkü gece rahatsızlanıyorum şurup verdi çok kötü olursam şurubu içiyorum geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş hepimize

Fulyax maalesef evet cnm ablamda 8 haftalık hamile aynı şeyi ona dedim o bile şuan rahat