Deletedmom411 poyrazsmom_ suyun gelmiş canım az az sızıyor olabilir dr a görün susuz kalmasın bebegin
poyrazsmom_ Deletedmom411 birazdan gidicem canım evet devamı gelmedi ama o gelen suydu bi anda boşaldı resmen çay bardağı dolusunca vardır 🙏🏻
Mltmdfn poyrazsmom_ ay kuzum bi acile gitsen susuz kalır falan bebek allah korusun cunku benım doktorum kanama su oldugu zaman hemen gel demişti. Allah yardımcın olsun🙏🏻
poyrazsmom_ Mltmdfn _mucizem_ Arzuarzu hastanedeyim canımlar sancılarım var 60-70 arası suyum falan gayet iyiymiş açılmamda hiç yok nst bağlı yatıyorum 😔
_aysenur poyrazsmom_ Hadi hayırlısıyla doğurursun inşallah enerjini yüksek tut canım ❤ peki doktor ne dedi doğum için sancı falan nasıl olması gerekiyomuş benim de hiç bilgim yokta merak ettim
Tumurcuq poyrazsmom_ kuzum senle ben bi dogursaydk bu insanlarda bizm postlarmzi gormekde sikilmazdi😂😂😂 benmde nisanm geldi qaliba boyle sumusku kati pembemsi kivamda..nisanmi acaba ya
Arzuarzu poyrazsmom_ bende bugün kontrole geldim suyum azalmış yatıyorum işte yarın duruma göre taburcu olcam
poyrazsmom_ Tumurcuq oo iyisin hadi kız nişandır anlattığın kadarıyla ben daha doğuramıyorum 😂 sen doğurda kurtul bari canım benim
poyrazsmom_ _aysenur sancım var ama düzenli değil kuzum nolur nolmaz riske atmayalım gözlem altında kal dedi yatış verdi bekliyorum normalde 41 haftaya kadar bekliyorum dedi teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun hepimiz hayırlısıyla doğuralım inşallah🌹🌹
poyrazsmom_ BB-EK ya çok teşekkür ederiim 🌸🌸 amin hepimiz inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza 😍😍
poyrazsmom_ Arzuarzu 🤩 doğuramayanlar olarak ayrı ayrı çekiyoruz hastanelerde şuan hadi hayırlısı kuzumm sağlıklıca alırsın inşallah kuzunu kucağına 😍😂