Ezgiii11 poyrazsmom_ öyle yapicam inşallah birşey yoktur ama her wc gittiğimde korkuyorum valla dün bir çok kişi gece bu olayı yaşamış hayırdır anlamadım inşallah birşey yoktur valla
Afsks poyrazsmom_ ya bazen öyle bir akıntı oluyorki son zamanlarda insanın bacak arası bile ıslanıyor 😂
poyrazsmom_ Afsks emin oldum o gelen suydu ama dediğin gibi bizim haftalarımızda insan akıntıdan bile şüphe ediyor seninde günün gelmiş inşallah bir an önce doğururuz ☺️
poyrazsmom_ Arzuarzu aynen kuzum renksiz bişeydi birazcık bekleyip öyle gidiyim diyorum belime vuran sancımın sıklaşmasını bekliyorum birazda 🤷🏻♀️hastane yakın zaten
Mucizeveannesi16 Merhaba canım suyun gelmiş olsa bile bebek içerde susuz kalmıyor ve doğum ortalama 24 saatte gerçekleşiyor ılık bi duş al hastaneye git içinde bi şüphe kalmasın ☺️ Rabbim mübarek günde yardımcın olsun 🙏🏻
poyrazsmom_ Mucizeveannesi16 evet birazda onu bilmenin rahatlığı var şuan çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu güzel günde duanı aldım canım ☺️🙏🏻
4965berra poyrazsmom_ canim Ben gorustum su cok onemli birsey sanciyi lekeyi bekletmek.cokta iyi degil belki acilmasi vardir doktoruna gozuksun derim diyor.cunku suyu biterse cok fazla sanci ceker bebege de solunum skintisi yapar eger dedigin gibi suysa diyor Haber et bizi de
poyrazsmom_ Ezgiii11 inşallah canım tedbir bizden takdir Allah’tan inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi. ☺️
poyrazsmom_ 4965berra çok teşekkür ederim Allah razı olsun doktorundanda sendende canım tamam mutlaka haber ederim ❤️🙏🏻