Gzdkskn Serifeisitmir evet yaa boşuna para verdim resmen içime o oturdu 😂 Beyzz_1990 hayırlısıyla minnoşu kucağımıza bir alalım da sonra inşallah 🙈
Aysimaym Masmavihayaller12 ağda bebeği etkilemiyor arkadaşlar :) hamilelikte cilt hassas olabiliceği için önermiyorlar kızarıklık vs olabilir diye
Masmavihayaller12 Aysimaym benim doktorum tavsiye etmedi bi çok kişi ilk aylarda düşük yapıyor ve sebebini buna bağlıyor bende böyle birşey oluşmasın diye önermiyorum dedi tabi tercih meselesi
Tugce48 Serifeisitmir ben baştan beri ağda yapıyorum şuan 38 haftalığım bir sey olmadı çok şükür en temizi 😊
BCS Serifeisitmir evlenmeden önce lazere gitmiştim bikini ve koltuk altı bölgem hem temiz bembeyaz hemde yumuşacık birkaç ayda bir şeftali tüyü çıkıyor onuda eldiven yardımıyla hallediyorum bu konuda çok rahatım
BCS Serifeisitmir ben bitireli 2 sene falan oldu hamilelikten sonra tekrarlar mı bilemiyorum ama hamilelikte büyük rahatlık
Masmavihayaller12 Bbsraa ilk zamanlar düşük kanama vb. Şeylere yol açabiliyormuş benim doktorum tavsiye etmedi bana ama tercih meselesi siz kendi doktorunuza danışın her doktorun tecrübesi bilgisi farklı
Bbsraa Masmavihayaller12 ben yaptırıyorum bi sıkıntı olmadi da son haftalardayım. Merak ettim ne zararı var diye o yüzden sordum.
Asksjj-1552 Beyzz_1990 valla canım benimde öyle hiçbir yerimde hiç kalmadı resmen hamileliğin başında sadece bir kere bacaklarımı ağdayla aldım henüz hiçbir şey yok kaşlarım bile çıkmadı ya çok şükür inşallah doğumdan sonrada çıkmaz😄
Melmel35 Serifeisitmir 3yıldır hamilelik dahil hiç değişmeden kendim sir yapıyorum canım 29. Haftadayım aynayla yapıyorum yine de vazgeçmedim rahatlıkla yapabilirsin😂