musti28 Susam88 bu gün 😂üç kere hapşırmak dan bende yaşadım onu üzerimi değiştirip geliyorum tekrar hapşırık 😂gülermisin ağlarmısın gebelerin çoğunda oluyor cnm dert etme
Yasemin00 Susam88 Ayy olmazmı canım bu gun ben esimle sakalasırken kaçırdım🤭 eşimde sidikli sidikli dedi 😁bende dedim senin kızın işiyor ben işemiyorum dedim🤣🤣🤣🤣 zaten ne olursa şu karnın dakine şuç buluyorsun diyor bana😉onun arkasına sıgınma diyor 😅😂🤪
Deletedmom021 musti28 kaç haftalık hamilesin ya😫bende de 1 haftadır 3 kere oldu hapşırdım kaçırdım niye oluyor ya😢😢
Ncyncy Az önce oldu daha, ağrı olduğu için hemen kalkamıyorum iki saniye geç kalsam gidiyor, az önce baya baya kaçırdım yine🤭🤭😅iki günde üç günde bazen gün aşırı oluyor 🤷♀️
Yasemin00 Susam88 Benim gibi yap canım kızımız yapıyor diyorum yada camım bişey istesin kızın istiyor diyorum yada onun yedigi bişiyi yerken göreyim hemen alırım elinden kızın istiyor derim çıkarım için işinden 😂bakalım kızın dogunca napcan diyo 🙄🤔işte orda tıkanıp kalıyorum ozamanda 😁😅😂😂
Susam88 Ellosluk cok sağolun ben de mi sıkıntı var acaba diye düşündüm ama galiba hamilelikte çoğu kişi kaçırıyor 🙈😂
Glserenarslan Susam88 beeeen😀 hapşırdıkça kaçırıyorum birde polen alerjim var bu ara baya hapşırıyorum 😀
Ellosluk Susam88 muhtemelen canım bide artık bebekler aşağıya baskı yapıyor hele ki çok az sıkışıklıkta bile kaçma ihtimali oluyor ama yine de doktoruna danış gidince en iyisini o bilir
civcivimmm Susam88 öksürük hapşuruk gibi durumlarda günde 3 4 kere altımı değiştirdiğimi biliyorum nornal gündede sürekli ped kullanıyorum günlük pedde fayda etmiyo illaki kaçıyo yani 😔 umarım doğumdan sonra geçer bu durum
Glserenarslan Deletedmom021 benim neredeyse her hapşırmam da oluyor günde iki kere falan eğer çok kafanıza takılıyorsa doktora sorabilirsiniz ama bir çok kişide oluyor bu durum
Seymatolaman27 Susam88 benim bebeğimin ayağı idrar torbamın üstünde olduğu için tekme vurdukça idrar kaçırıyordum hatta ilk zaman suyum geldi sanmıştım çünkü istemsiz bir şekilde oluyordu bu benim için zorlu bir süreçti ama bebeğimin dönmesiyle bu sorundan kurtuldum çok şükür
Deletedmom021 Glserenarslan normalse tamam🙈 ben bilmiyorum çünkü korktum acaba sumu kaciriyorum bebeklemi alakali yoksa idrar mi diye😌