Babyyinlovee _mucizem_ o özel anı öyle çok yaşamak istiyorum ki 😥 ama korkuyorumda ya bakamazsak benim gücüm olmazsa bende anlamıyorum sonuçta hiç tecrübem yok 😥 anestezinin etkisi geçene kadar eşim dursa sonra gece ablam gelse sorun olmucaktı kötü bir tesadüf ki o gece sokağa çıkma yasağıda var nasıl olacak bilmiyorum hastanede konuştuğum bayanda saolsun hiç yardımcı olacak gibi konuşmadı değişim bile yaptırmam ona göre karar ver dedi 🥴🥴🥴🥴🥴 offffff kafayı yicem napıcam bennn ya 😓😓😓😓😓😓
_mucizem_ Babyyinlovee sen nasıl ki anneliği öğreneceksin eşin de babalığı öğrenecek canım. Bir kere yanlış yapsanız 2. Ye doğruyu yapacaksınız ki bulunduğunuz hastanedeki hemşirelere bi sorunuz varsa çekinmeden sorun. Özel hastanede mi doğum yapacaksınız bilmiyorum ama eğitim talep edin bebekle ilgili en fazla yarım saat sürüyor anlattıkları. Alt değiştirme emzirme her şeye yardımcı oluyorlar zaten. Bence bu kadar sıkmayın kendinizi bırakın eşiniz yanınızda olsun o da öğrensin o bağı o da kursun.
_mucizem_ Babyyinlovee ve şöyle düşün canım annen kardeşin ablan veya başka biri kaç gün yanında kalacak? Siz o evde 3 kişi kalacaksınız. Eşinizin her şeyi öğrenmesi gerekiyor. İlk zamanlarda bunu öğrenemezse sonra imkansızlaşıyor. Sizin de bi hayatınız var kuaföre gideceksiniz veya bi arkadaşınızla buluşacaksınız 1 2 saat devamlı birilerini mi arayacaksınız çocuğa bakacak? Eşinize güvenin ve güvendiğinizi hissettirin derim..
Babyyinlovee _mucizem_ özel hastanede doğum yapıcam danışman eşiniz kalsa daha iyi biz zaten yardımcı oluyoruz dedi ama güvenemiyorum ayrıca eşimle çok kuvvetli bağımız var allahım bozmasın 🙏🏻onun için oğlum için her türlü acıyı çekmeye hazırım ama işte herşeyin en iyisini oldurmaya çalışıyorum tecrübe diyorum😔 kendime yüklenmekten stresten erken doğum yapmazsam iyi valla 😭
tany15 Babyyinlovee bence bu soruyu sorup düşünmen bile gereksiz canım eşinede ikilemde kaldığını hissettirp kırma ona güvendiğini bilsin öylede bi bakıyolarki yeterki fırsat verin yapamaz edemez demeyin lütfen
Babyyinlovee nil_sugra pandemiden dolayı riske atmak istemiyorlar eşim sabaha kadar araba beklicem diyor ben bırakamam diyor 😓 eve gitse hastaneyede dönemez yasak olacak kafamız allak bullak oldu 😖
tany15 Babyyinlovee herşeyi bi kenara bırak ne sen bakmayı başaramadın ne eşin diyelim sonuçta olduğunuz yer dört duvar arası değil hemşirelerin yanınızda olduğu bi ortam onlar muhakkak destek olur size şöyle yapın böyle yapın derler siz bence çok kuruntu yapmayın son günler biraz içinizi ferah tutun bol bol dua edin ayaklarınızı uzatıp dinlenin
nil_sugra Babyyinlovee beklesin arabada o zaman canım. Hiç belli olmuyor çünkü dışarıdan bir şey istiyorlar kalıyorsun öylece.
Deletedmom399 Babyyinlovee eşimin yanimda olmasını çok isterim ama benim eşim biraz panik bana yararı olur ama çok da panik olur. Bir yerim acısa o daha kötü oluyor. O yüzden ve beni rahatlatan en müko kişi annem olmasından dolayı canim annem kalacak nasipse 🥰
6161 Bende Cuma sezeryan olucam. Bencede eş olmalı bazı şeyler iç güdüsel yapılır. Yani bilmiyor yapamıyor demek mantıksız bence . Kimse ilk başta hiç Birşey bilmiyor. O bağı ilk anne baba bebek kurmalı aile onlar çünkü anne ve kaynana değil.
Babyyinlovee tany15 çok doğru söylüyorsunuz allah razı olsun sizden umarım gün geçtikçe paniğim artmaz sakinleşebilirim panik atak mı oldum anlamadım 🥴bu dönem beni çok yordu zaten çok zor hamilelik geçirdim iyice hırpalanmış hissediyorum kendimi vücut yorgunluğundan çok beyin yorgunluğu var şuan herşey normal olsaydı da böyle hissetseydim %100 psikoloğa giderdim kimseden destekte alamıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum 😖
_mucizem_ Babyyinlovee yanlış yapıyorsun canım bi karar ver ve kararının arkasında dur boşa evhamlanıyorsun. Üstelik özel hastanede doğum yapacakmışsın hiç Korkma. Eğitim veriyor oradakiler eşin de bire bir dinlemiş olur çok daha iyi. Hiç tereddüt etme derim bebeğine de yazık kocana da yazık
6161 Babyyinlovee hiç kimse çocuğa kendi annesinden babasından iyi bakamaz kendinizi bu konuda üzmenize gerek yok bence. Rahim ameliyatı oldum eşim yanındaydı annemi kayınvalideyi gönderdim iyiki de eşim vardı.
tany15 Babyyinlovee stres bebişide etkiliyo oyüzden son günlerin keyfini çıkar boşver😌Herşey güzel olucak kolaylıkla olcak bu kadarmıydı bittimi yani diyip bebişini kucakladığın anı düşün onla motive ol kalcağın bi gece hastanede ondada heycandan bişey anlamadan anneciğinin yanına gidersin eşinle zaten orda rahat rahat bakarlar yardımcı olurlar sana😌yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin en güzel şekilde hiç unutamıycağın maneviyatlı bir anıyla sağlıklı doğumlar diliyorum canım şimdiden gözünüzaydın😊💐
Deletedmom021 Babyyinlovee bence ablanız daha iyi olur🥰tabi siz bilirisniz ama ben olsam ablamı çağırırım çünkü eşim hiçbirsey bilmiyor bebek tutmasını bile🤷🤦
UraSsmom Babyyinlovee Valla benim eşim de tecrübesiz, hatta yanımda sen kal dediğimde ben bakamam panik olurum filan dedi ama evimize geldiğimizden beri şoklar içindeyim benden iyi bakıyo maşallah. Bilsem böyle olacağını kesinlikle kalmasını isterdim
Mavilipembeli Babyyinlovee benim annem kalıcak eşime kalmdesemde kalmaz çünki bebeğin gazı nasıl çıkartılır onu bile yapamaz ancak annem üstesinden gelir 💪🏻 alt üst değiştirmede deneyimli biri lazım sonra evde bol bol eşimle vakit geçiricez zaten
BusraOzata01 Bende annem yanımda olsun istiyorum ama ben istanbuldayım ailem Adana da, eşimle de olmaz tecrübeli biri olması lazım,ilk çocuk olunca insan daha tedirgin oluyor,stresten erken doğuracakmışım gibi hissediyorum 😒
Babyyinlovee BusraOzata01 valla 3 günden daha az bi zaman var bu stresle bende erken doğurmazsam iyi 😔
EbruIrmakAhmet Babyyinlovee yani kendine ve eşine güveniyosan eşin kalsın ama yok ben bebeğe bakamam o halimle eşimde anlamaz dersen direk ablan kalsın derim işine kim yarıcaksa onu seç duygusal düşünme
Babyyinlovee EbruIrmakAhmet ablamda sezaryen oldu gece tam üç kişi değişmişti annem ben diğer ablam vs idare etmiştik ablamın çocuğu tutmaya gücü bile yoktu bugün konuştuk onunlada emzirirken bile annem tutmuş ağrısı olmuş güclü anlayan biri olsa daha iyi olur ben geleyim diyorda işte benim duygusallığımdan dolayı kafam bulanıyor eşimle ablam arasında kala kaldım 😬