pamuksekerinannesi Damla________ Allah seni 😂 Benimde kız olursa babaya çekerse bildiğin yumak olur🙈 sakallı bıyıklı bir kız bebek 😂 İlk oynadığında kime bakarsan ona benzer derler yeğenlerim çok güzeller resimlerini salona yatak odama koydum. Dün gece hissettim gibi bişey oldu eşimde yanımda kapattım gözlerimi resim arıyorum😂
Handeaslan39 Alakası YÖK canım beynimde oğlumu 13 haftalıkken öğrendim oğlum aynı ben 🙂 Sağlıklı olsun da gerisi hiç mühim değil 😍
Handeaslan39 [bilinmeyen] ya tabiki canım beynimde öyleydi bu ikinci hamileliğim onda bile hala aynıyım merak ediyorum 🙂 Birde en çok kime bakarsan ona benzer diyorlar ama ona inanmıyorum 😃
Damla________ [bilinmeyen] boş konuşmakta usta ama icraatı yok oda evli ama b seyden çaktığı yok beni begenmez ötüm
Emineacr Benm oglum tam dayıya cektı sarısın renklı gozlu ama ıns kızım olursa ne huyu ne tipi halaya cekmez😂
Damla________ [bilinmeyen] kimseyi begenmez genelde ama kendisi ne ev işi gücü bilir ne yemek bilir ne evi bilir 1 sene içinde 3 ev değişti kız gereksiz yere hepte 1 buçuk milyar kira 1+1 eve 😱
Aysealty Bende halayım ama bizim fıstık bana hiç benzemiyor belki sonra huyu benzer😅Benimkide 12haftalık dayı smdiden basladı varisim geliyo diye eşim koyu fbli dayı koyu beşiktaş erkek olursa yandık savaş çıkacak😂