Mervenur_kcbs Sibelgokhan benim kuzenim 2 Doğum yaptı çatısı dar ikiside normal Doğum fakat ilk gebeliğin de çatısı dar die bebişin kolunu çıkarmışlardı doktorlar 1 hafta 10 gün askıda gezmişti
Hopmummir Sibelgokhan merhaba 37. Haftamda çatı muayenesi oldum bebeğim doğum kanalında fakat çatım çok dar olduğu için normal asla doğuramazsın çok kesmem gerek ve bebek riske girebilir dedi sezaryana karar verdik
Invisible-33 Polencim canım öncelikle şöyle söyliim çok kısa sürüyor ve acıma yok doktor 1 yada 2 parmağıyla açıklığımı ve çatı darlığını kontrol edip çıktı benim doktorum bu şekilde yaptı ancak bazı doktorlar bir alet yardımı ile de bunu yapabilir bu şekilde gayet kısa ve kolay 👍🏻
Invisible-33 Zeyneb51 ay Allah korusun ama benim çatımın dar lduguna da pek şüphe etmiyorum o yüzden risk yaşamaktansa bunu tercih edeceğiz sanırım hayırlısı 🙏🏻
Zeyneb51 Invisible-33 cnm bence hiç rikse atma çocuğun ilerisi daha önemli ablamgil.mahkemeye verdi o doktoru ben yapmadım demiş doğum yaptırırken video bulsunlar filan demiş doğum odasında kameranın ne işi olacaksa şimdi yazık sürünüyorlar😔😔
Invisible-33 Sibelgokhan hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallah Allah hepimize bir sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🏻 Kızlar hem Kadir gecesi hem gebelerin duaları kabul olur herkese sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏🏻
Zeyneb51 Invisible-33 amin sağol cnm benim Allah razı olsun Allah’ım sanada sağlıklı doğum nasip etsin yavrunu sağ sağlim al kucağına 🤲😘
1kirmizibuluut Banada doktor ön arka çatın dar dedi bebek takılabilir dedi sanci cekipte sonra beni niye sezeryana aldiniz deme dedi bende düşündüm deniycem dedim doktoruma tamam dedi sancımın gelmesini bekliyorum gelen giden yok
Semiha89 Sibelgokhan çatınız dar sa ciddeen zor olabilir normal doğum dr ile karar verin bende zorlamayın.
Hulyya Sibelgokhan canım benim de 39 haftaya kadar normal doğum olarak ilerliyordum son haftamda çatı muanesi oldum doktor çatımın çok dar olduğunu normal doğum yapmaya müsait olmadığını söyledi çok yirtilacagini söyleyince mecbur sezeryan a gün verdi spinal sezeryan ile doğum yaptım çok menmun kaldım iyikide sezeryan olmuş dedim
Sibelgokhan Hulyya benim doktorum hala yapmadı çatı muayenemi acile ağrıyla gittiğimde oradaki doktor söylemişti yarın kontrolum var bende doktoruna soracağım.ne zaman yapcaksin diye endisedeyim umarım benide normal doğuma zorlamazlar
Ozlmece22122 Sibelgokhan benim çatım dardı 7 saat doğum sancısına rağmen 2 parmak açılmıştı acil sezeryana alındım