Bahriye06 Merve005 amin inşallah canım 3 kızımıda sağ kasığımda hissettim bunu tam tersi hayırlısı olsun inşallah
Humaninannesi Bahriye06 bende 17 haftalık Ken hissetmiştim ilk bebeğimi. Okuldaydım az dinleneyim diye dinlenme odasına geçtim. Kuran okurken birden bir tekme 😍harika bir duyguydu
Bahriye06 Humaninannesi maşallah benim 4.gebelik olduğu için galiba erken hissettim kızlarımda hiç hareket etmiyordu ultrason da bile
Ozlmece22122 Bahriye06 ben 12de öğrenmiştim cinsiyeti özele git bence sende öğrenirsin benim oğlum tam sol altta hareket etti ilk ilk haftalarindan beri de solda atıyordu hep
Aygul01 Bahriye06 alakası yok canım solu üstü yok, Hurafe inançlar 😊 bebeğin hareketleri en erken 17 haftada belki 16 haftada filan hissedersin 14 erken . Senin hissettiğin buyuk ihtimal bagirsaklarindi 😊
Naylonbranda Hangi yumurtalıkta yumurtladiginiza bağlı o ay hamilelik tamamen hurafe diye düşünüyorum
Bahriye06 Bebek_uraz amin inşallah bende 3 kızımı sağ kasığımda hissettim bu farklı bakalım hayırlısı olsun
Aygul01 Bahriye06 Ozaman bebek hareketlerinin cinsiyete bağlı olmadiginida biliyor olmanız lazim ☺️ Tabi bi kaç gebelikten sonra daha erken hissedilir ben orayı kaçırmışım. Sağlıklı bir şekilde ali insaAllah ☺️🌸
Zeyneb51 Bahriye06 ya tam aynı yerde hareket ediyo benimki şuan erkek olacak inşallah ilk kızımda hep göbek deligimin üstünde hareket ederdi 😊
Bahriye06 Zeyneb51 Rabbimden sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum inşallah nasip eder bu sefer farklı yerde hissedince bi umut işte ☺