Bahriye06 Merhaba hanımlar 14+4 4.gebeliğim Cinsiyetini bilmiyorum henüz ama sol tarafımda göbek deliğinde biraz altında hissettim pıt pıtları çok merak ediyorum cinsiyetini sol ve üstte olunca ilk hareket erkek diyorlar ne kadar doğru acaba
Eymen-s Bahriye06 genelde bütün bebekler solda duruyor canım büyüdükten sonra sağda hissediyorsun diye biliyorum benim erkek benim hep soldaydı şimdi sağa geçti 29 oldum ama öyle bişey sanmıyorum😂
MelikeEmre_ Bahriye06 bizim cinsiyetimiz erkek 19+1 gunlügüz bugunlerde hisediyorum genelikle uzandigimda hareket ediyor.⭐♥
Bahriye06 Eymen-s 3 kızımıda sağ kasığımda ve 20 lı haftalarda hissettim bu farklı olunca gönlümdeki erkek tabiki hayırlısı sağlıklı olsun inşallah bir umut işte benimki
Merve_seda Eymen-s canım benim ilk lazım hep. Sağımdaydl. Sola hiç gitmedi . İkinci gebeliğim bunu ortada hissettim ilk sonra solda sağda doktora sordum dedi göbeğinin tam ortasında duruyor 24 haftalık iken ne sağda ne solda . Buda kız olacak
Fatovebebegi Bahriye06 yanı 4. Ye mi hamilesiniz darısı bana insallah tabi maddi imkanlar olmayınca zor çocuk yapmak kolay ona güzel bi gelecek sağlamak zor ben tek ondan korkuyorum yoksa çocuk bakmak büyütmek kolay maddiyat önemli
Fatovebebegi Bahriye06 merhaba kızımda sağda agrim vardı hissetmeden snr suan oğlum olucak hissetmeden önce gene sağda agri felan hissediyordum suan 18 haftalığım hissetmeye başladım göbek deligi tarafında böyle kayma var pit pit diye bisey gidiyor başladı vurmaya dün çok vurdu anne çok yoruldun otur diye 🤣döktorum çok hareketli dedi mahsalalh
Bahriye06 Fatovebebegi bana da dr çok hareketli bir bebek dedi ben de sol tarafımda hafif hafif hissedince umut işte acaba erkek için dedim 😊
Bahriye06 Fatovebebegi 2 kızım hayatta şükür 2.bebeğimi 29 haftalık kalbi durdu ölü doğum yaptım 3ü de kız bakalım bu 4.hamileliğim
Merve005 Bahriye06 Sağ olunca kız sol olunca erkek çok saçma yumurta ne tarafta dölleniyorsa bebek o tarafta oluyor canım 😍 Zamanla yer değişiyor zaten hatta erkek bebeklerin hareketleri çok erken hissedilir derlerdi ben de erken hissetmiştim ama kızım olucak 🥰 Herşey nasip kısmet 😘 Rabbim hem erkek hem kız evlat nasip etsin inşallah ikisinden de versin sağlıklı sıhhatli
Bahriye06 Fatovebebegi evet 4.hamileyim 2 kızım hayatta inşallah sağ sağlim doğurursam 3 bebeğim olacak 1 ölü doğumum var rızkı veren hüdadır Elhamdülillah çokta güzel bakıyoruz çocuklarımıza Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲
Fatovebebegi Bahriye06 siz de tecrübelisiniz söyle söyleyim kızım asla hareket etmezdi çok nadir hissederdim ntsde bile sor görüyorlardı bana kızlar daha hareketsiz erkekler daha kıpır kıpır hiç durmuyorlar çevremde de öyle
Bahriye06 Merve005 amin inşallah canım 3 kızımıda sağ kasığımda hissettim bunu tam tersi hayırlısı olsun inşallah
Bahriye06 Fatovebebegi evet aynen öyle arada bir kayma hareketleri olur karnın dalga dalga olur kızlarım da hep öyleydi ve çok geç hissettim hareketleri ni