Miranmiray Ygmroglcn Canım dün gittim çok ama çok az sancım çıktı ama normal dedi açıklığıma baktı ama açıklıkla yoktu. Öyle boş boş gidip geldim ne olduğunuda anlamadım bu sabah gene tekrarlayonca buradaki arkadaşlara bir sorayım dedim yarın Gene gidicem inşallah hayırlısı olsun sen kaç haftalık sın canım
Ygmroglcn Miranmiray 37+1 im canım açıklık yok benimde ama sancılarım var ufaktan🙏🏻Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın rabbim
Wonderanne Miranmiray doktoruma dedim kasıklarım kasiktaki kemik çok ağrıyor erken değil mi normal mi dedim olabilir normal dedi bana senin doğumun daha yakın bence normaldir yani birde muayene yapmıştır bence diye düşünüyorum
Miranmiray @Ygmroglcn @Wonderanne @Esraorhan kızlar az önce lavabodayken bu şey geldi sancım oldu lavaboya gittim baktım bu geldi sizce ne bu Nişan olabilirmi katı ve sümüksü hala geliyor
Ygmroglcn Miranmiray canım bence nişan bu ama bundan 10 gün sonrada doğurabilirsin 1 saat sonrada belli olmaz dikkat et kendine 🙏🏻🙏🏻Bir avazda inşallah
Esraorhan Miranmiray nişan değil bence, Akıntı gibi, nişan kanlı açık pembe oluyor, bi takip et bakalım, devam olursa doktora danış canım
Wonderanne Miranmiray Allah kurtarsın insaAllah bir avazda Allah yardımcın olsun 🤗🌸 yakınlarda doktora gittin mi kaç kilo bebiş
Miranmiray Wonderanne Allah razı olsun canım benim En son 33+4 te 2200 dü şimdi bilmiyorum ama tahminimce göre 2500 dür en az