Zuzum24 Merhaba arkadaslar 32+2 hamileyim erkek bebek bekliyorum hala isimde kararsızım. Iki isim olmasini istiyoruz ama birturlu bu isimlerin yanina isim bulamiyoruz bu iki isimde olsun istiyoruz oda uymuyo 😶😶 fikirlerinizi bekliyorum. Kağan, Tayyip.
DilekNesil Zuzum24 kullandikca alışıyor insan. Eger ikisini yan yana cok istiyorsaniz koyun. Ali ismini seviyorsaniz tayyibin başına, kağanın sonuna yakısır gibi 😌 Benimde kizimin ismi Zeynep Gülce. Baslarda uyumsuz geldi ama sonra alıştık 😌
Ysmnhmt Bizde 19 haftalik olduk erkek bekliyorum hala isim bulamadık yada beğeniyorum. Çok kafa yordum ama artık oluruna bıraktım Eymen efe Emir efe Göktuğ Alp Gündüz Alp benim not aldıklarım ve eşimin beğenmediği 😂
Veraveannesi Ay ben oglum olsaydi gediz aslan koyucaktim ruyamda gordum ama kizim oluyor isim bulamadim kizima 😁
Beetl_16 Zuzum24 bende 21 haftalığım. Erkek bebek bekliyoruz inşallah çok düşündük ve sonunda Aybars koymaya karar verdik. Sende koyabilirsin. Bunun dışında bulduklarımız *mehmet buğra *oğuz kağan *yağız alp *göktuğ *alptuğ *hamza eymen
Researcher_mother Zuzum24 bende 31 oldum oğluma bi türlü isim bulamadım çok zorlandım ama en sonunda eşim koyalım artık dedi ve DORUK ismine karar verdik😊