@Gizemnaz_ canım allahtan Ümit kesilmez biraz sabırlı olman lazım bende senin durumunu yaşadım çok iyi anlıyorum seni biraz dikkat etmen lazım herşeyi kafanda bitirmen lazım öncelikle bende 1.59 boyum kilom 79 idi adet düzensizliğim başladı bu arada 4 yaşında bir kızım var Doğumdan sonra 4 sene içerisinde düzensiz bir şekilde adet görmeye başladım git gide kilo aldım fazlasıyla baş gelemedim kısacası emzirme döneminde yedikçe yedim sonra adet hiç olmamaya başladım dr başvurdum pco teşhisi koydu tek çözümün zayıflamak dedi haklıydıda çok kiloluydum ama vazgeçemiyordum hastaneden geldim ilaçlarla adet oldum 3 ay kadar üç ay içerisinde 20 kiloya yakın verdim dayandım bazen kaçamaklar yaptım ödül verdim kendime dedi ertesi gün yine aynı konsantre içerisinde günüme başladım ilk 10 kilomu kahve diyetiyle verdim sonra duraklama oldu ve ben Motivasyonum düşmesin diye herbalifeye başvurdum 10 kiloda çok sarkma olmadan onunla verdim çünkü vücudumda yap oranım fazla çok şükür verdim bu arada 5 kilo vermemle adetim düzene bindi bir defa gitmiştim dr PCo teşhisi konduktan sonra zayıfla dedikten sonra hiç gitmedim sonra tekrar ipin ucunu kaçırdım verdiğim 20 bin 10 nu geri aldım adetim düzenliydi hala dr gitmemi gerektirecek bişey yoktu sonra 1 ay adet görmedim 4-5 Aydırda 2 ci çoçuğu düşünüyordum adetim düzene girdikten sonra bi defada hacamata gittim kuyruk sokumuna istiyorum diyeceksin zaten kanına göre iniyor o ay adet kalmış 4 ay istedik olmadı hacamat yaptırdığım ay Allah’ıma çok şükür hamile kaldığımı öğrendim allahım isteyen herkese nasip etsin baya uzun oldu ama canım sana anlatmak istediğim olmaz diye başaramazsın diye birşey yok herşey senin elinde sabırrr hergün sabah allahım doymayan nefsimden sana sığınırım diye niyet et hayırlı bir niyet