Gizemnaz_ Canım ben evlendiğim zaman bile 100 kg üstündeydim, diyetler hastalıklar adet düzensizlikleri vs vs derken 120 kilo oldum ve dedim ki Buşrağ napıyorsun pko oldu kendimi beğenmiyorum ! Eşime dedim ki seninle birlikte denedik ben ameliyat olacağım hayır olmaz sen böyle çok güzelsin (şişman seviyordu o zamanlar) diye katlı çıktı 2 sene onu ikna etmek için uğraştım durdum. Nuh demedi apandisit ameliyatı oldum apar topar neyse kontrole gittik doktora anlattı doktor böyle olur bağırsakları patlar yumurtalıkları işlevsiz kalır ameliyat edelim diye yok eşimde hala tik yok amcasının kızı ve eşi birde ben oturduk konuştuk öyle böyle diye ikna olduuu :) devlet hastanesinde mini gastrit by-pass ameliyatı oldum kurullardan geçerek kurula girdiğimde 120 kg idim, 1.5 sene içerisinde 50 kiloya düştüm 🤦🏼♀️ Sonra 59 oldum diye sevinirken hamile kaldım ve bütün sorunlarım bitmişti ne pko kalmıştı ne endokrin sorunları ne diyabet şimdi 14 haftalık ve 64 kiloyum ilk kez kilo aldığıma seviniyorum 🙏🏻 Uzun oldu kusura bakmayın . Ameliyatı öneriyorum bir çok kişiye ama cesaret ve azminiz varsa eğer ama canınız tatlı ve devamlılık olmayacaksa diyetle sporla :) hayırlısı olsun 🙏🏻