addie487 Yenibosna nisa hastanesine gidiyorum memnunum sadece kadın doğum bölümü çok yoğun. Güneşli erdem hastanesini de çok duydum, yeni bir hastaneymiş çoğu kadın, kadın doğum doktorlarından memnundu.
Hakanmeryem Hndgndzz dogum ucretini bilmiyorum en son 6 ay once bir arkadaşım dogum yapmisdi 4700 tl di
MutluAnnnecik Babymod hastanenin en yoğun doktoru instagram sayfasıda var @drburcuaydinboyama bakabilirsim çok mu cok tatlı cok mu cok ballı doktorumm görmek için doğurasın gelir o derece 😄😄
Sdaakll Babymod bahcelievler medicalpark hastanesinin karsisinda kadirhas avm nin icinde ozel bir muaynaneye gidiyorum dr.Erkan Akan biraz pahali ama verdigim parayida sonuna kadar hakediyor guleryuzu olsun size siz sormadan herseyi yanitlamasi olsun muthis ilgili bi doktor bire bir butun hastalarini tanir saat kac olursa olsun kafama ne takilirsa mesaj atarim sorarim bende gungorendeyim
Boraaa Babymod güneşli Erdem hastanesine gidiyorum tavsiye ederim. Diğer hastanelere göre hem muayenesi hem de doğum ücreti çok uygun