Babymod Arkadaşlar merhaba 7+4 gebeyim Güngören de oturuyorum ilgi hastanesi gittim yakın olduğu için ama doktor çok ilgisizdi kalp atışını bile saniyelik dinledi. Bu çevrede önereceğiniz dpktor var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Miray123 Babymod ben 2 kızımıda meltem hastanesinde nuray günay hanımda doğurdum bu kzımıda orada doğurucam bana prensesler gibi bakıyorlar çok memnunum tavsiye ederimm🥰
Sdaakll Babymod bahcelievler medicalpark hastanesinin karsisinda kadirhas avm nin icinde ozel bir muaynaneye gidiyorum dr.Erkan Akan biraz pahali ama verdigim parayida sonuna kadar hakediyor guleryuzu olsun size siz sormadan herseyi yanitlamasi olsun muthis ilgili bi doktor bire bir butun hastalarini tanir saat kac olursa olsun kafama ne takilirsa mesaj atarim sorarim bende gungorendeyim
Boraaa Babymod güneşli Erdem hastanesine gidiyorum tavsiye ederim. Diğer hastanelere göre hem muayenesi hem de doğum ücreti çok uygun
Mrve0107 Merhaba canım bende senin gibi Bağcılar,Bahçelievler Avrupa yakası neresi olursa doktor ve hastane önerisinde bulunacak arkadaşlara soruyorum bizim yaklaştı 31.haftamızdayız meltem hastanesine gittim şimdiye kadar ama Doğum konusunda kararsızım 🥰
Babymod Anladım canim benim arkadaşım Medical parka gidiyordu istersen oraya bir bak l. Senin yaklaşmış ne güzel bende bir an önce büyüsün istiyorum zaman hiç geçmiyor 😘
MutluAnnnecik Babymod hastanenin en yoğun doktoru instagram sayfasıda var @drburcuaydinboyama bakabilirsim çok mu cok tatlı cok mu cok ballı doktorumm görmek için doğurasın gelir o derece 😄😄
Mrve0107 Miray123 Bende Nuray hanıma gittik çok hızlı ve seri bi doktor hastanede en çok hastası olan ve tercih edilen bi doktor bakalım nasip sanırım oraya olucak benimde 😍👶🏻
Hakanmeryem Biraz ucret olarak pahali ama turkiye hastanesi ozgur cetiner cok ilgili seni dinliyor konusuyor aradiginda cvp veriyor gerekirse tel uzerinden yonlendiriyor bebeginle alakalı hersey sorup cvp alabiliyorsun istedigin kadar ultrasyondan gosteriyor hamileligimin basindan beri ona gidiyorum doguma 3 hafta kaldi Allah nasip ederse onda dogum yapcam
Babymod Hakanmeryem Türkiye hastanesi çok öneriliyor evet ama uzak bize ulaşın sıkıntı olur araç yok çünkü bide ben normalde çalışıyorum ama gebelik olunca bide okulların durumu malesef tek maaşa düşüyoruz karşılayamayiz. Tam istediğim doktoe aslında her an ulasabilecegim. Muayene ücreti ne kadar
Hakanmeryem Hndgndzz dogum ucretini bilmiyorum en son 6 ay once bir arkadaşım dogum yapmisdi 4700 tl di
Mrve0107 Sağlıkla alalım inşallah evlatlarımızı kucağımıza 1 hafta var aramızda belki hastanede karşılaşırız 😍