Momnurse Filiztugrul_07 Gözüm aydın canım Allah analı babalı büyütsün 😇🧿🥰Deneyimlerini bizimle paylaşmayı unutma darısı bizim ikizlerimize😇
Elifcek Filiztugrul_07 maşallah kiloları da iyiymiş küvezde de çok kalmayacak miniğiniz ☺️🙏 ciğer geliştirici yaptırmış mıydınız acaba ?
Filiztugrul_07 Elifcek insallah canim solunumu duzelrse hemen cikaracaklar.evet 30. Hafta da yaptirmistim
gulumse0611 Filiztugrul_07 sezeryan mi zordu sonrası mı ikiz gebelik bnmde ama genel mi spinal mi hep düşünüyprum korkuyorum da
Filiztugrul_07 Pamukeller ameliyatta cekistirmeleri beni biraz korkuttu ama ameliyattan sonra agrim cok ama cok oldu ayaga kalktigimda ilk once agridan olecekmisim gibi oldu bi anda giren agrilar ve acilar beni benden aldii
Semiha89 Filiztugrul_07 merhaba sizinde sütünüz hiç gelmedi mi yoksa geldi sütünüz sonra geri mi gitti? Emzirmeye çalışıyormusunuz ve sütünüz hiç gelmiyor mu bir damla bile? Benim de sütüm cekildi bakalım tekrar gelcek mi
Filiztugrul_07 Semiha89 evet sutum grlmedi ama pompayla sagmaya basladik bir kac damla geliyor zaten kizimda emiyor hemen gelmesini bekliyoruz