Deletedmom388 Filiztugrul_07 prematüre annelerine gerçekten hayranım siz ve bebekleriniz o kadar güçlüsünüzki her şey gönlünüzce olsun bu mübarek ayda rabbim yar ve yardımcınız olsun 🦋🎈
Elifcek Filiztugrul_07 merhaba kaç kilo doğrular küvezdeler mi bende 34+5 oldum ☺️ Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah 🙏
Wonderanne Filiztugrul_07 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömürleri olsun hayırlı birer evlat olsun InsaAllah 😍
Filiztugrul_07 Elifcek kizim 2300 oglum 2285 Kizim yanimda emme foksiyonu var oglum iste solunum sikintisi oldugu icin cumaya kadar kuvezde kalacak . Sutum gelmedigi icin mama takviyesine basladik
Filiztugrul_07 Pamukeller ya benim icin zordu yavas yavas topluyorum kendimi ama herkesin bunyesi farkli canim
gulumse0611 Filiztugrul_07 sezeryan mi zordu sonrası mı ikiz gebelik bnmde ama genel mi spinal mi hep düşünüyprum korkuyorum da
Elifcek Filiztugrul_07 maşallah kiloları da iyiymiş küvezde de çok kalmayacak miniğiniz ☺️🙏 ciğer geliştirici yaptırmış mıydınız acaba ?
Semiha89 Filiztugrul_07 merhaba sizinde sütünüz hiç gelmedi mi yoksa geldi sütünüz sonra geri mi gitti? Emzirmeye çalışıyormusunuz ve sütünüz hiç gelmiyor mu bir damla bile? Benim de sütüm cekildi bakalım tekrar gelcek mi