Edahmet29 Asyasaim son 35 gün sağlıkla alırız, insAllah kucagimiza bu sıcakta nasıl olucak hiç bilmiyorum pişicez bebişlerle birlikte 😒
Asyasaim Edahmet29 Aynn Çok sıcak allah yardımcımız olsun tek nefeste alırız kucağımiza inşallah yavrularmizi😍
Zemine11 kivrakrabia canım ben bi çay bardağının yarısına su bi tatlı kaşığıda nişasta katıp içiyorum bi dene sende
Mrsakar Edahmet29 rahim ve kasıklarımda sürekli bir ağrı var artan veya azalan bir durumda değil tam bende çözemedim. Burda tarif edebilecek birilerini aradım ama bulamadım 😅 Şimdi duştan çıktım yine rahmime baskı yapıyordu bebek uzandım yine bakalım kısmet 🤭 henüz çok erken 😕
Mugetkmk ZeynepTalas Hemde nasıl 🙈 endişe, kaygı, korku 🙈 bir bilinmeze doğru gidiyoruz sonumuz hayır olsun 😂 şaka bi yana sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🥰🐣
ZeynepTalas Mide yanmalarına ılık süt bire bir kesiyor.. kasılmalar sancılar benim de başladı uzanırken sakın sırt üstü uzanmayın kızlar sola uzanın kasılmalara iyi geliyor uyurken de sola uyuyun sırt üstü uyumak sırt ağrılarına iyi gelse de bebek için zararlı
Mrcmk77 Sata göre son 25 ama bebiş önde gidiyo erkende gelebilir:) inanılmaz kasık ağrım var sanki heran doğurucakmışım gibi