Gulsurmeli Duygusss benim eşimede işinden dolayı sağlıj raporu istiyolar orada varikosel yazmışlar ama olmadı ve şuan gebeyim bazen yanılmalar olabiliyor
Duygusss Gulsurmeli Merhaba 🌸 Ameliyat gününden 3 gün önce hamile kaldığımı öğrendim ben kızım şuan 23 aylık, hatta sanırım 4 haftalık hamileyim 🤷♀️ Happy Kids’e geçtiğim için bu uygulamayı silmiştim tekrar yükledim yorumunuzu öyle gördüm ☺️
Gulsrml Duygusss iyi geceler 🤭🙋🏻♀️o hesabım şuan banlı 🤦🏻♀️ o yüzden buradan yazayım dedim. Allah bağışlasın bebeğinizi sağlıkla büyüsün inşAllah 🤲🏻💓Belki yanlış çıkıyor tahlillerde bizlerde bilemiyoruz ki sonuçta 🤷🏻♀️Doktorda yanlış yönlendirince başka bir şekilde çerçeveleniyor herşey birkaç doktora göstermekte fayda var tahlil sonuçlarını gerçekten.. Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah bebeğinizi de 💓💓💓
Duygusss Gulsrml Âmin, inşallah bütün minikler sağlıkla büyüsün 🤲🌸 Birde gerçekten nasipten ötesi yok yani bir kaç doktorla görüşmüştük zaten ama Rabbim aratmadı, zorda koymadı ol dedi oldu 🤲 Allah’ım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 🤲❤️
Gulsrml Duygusss Amin canıım benimm💕💕 bende hamile olduğumu öğrenince aynı şeyi söylemiştim herşey nasip diye 🥰🥰
ysmn_kck17 Duygusss Bennn 🖐️🖐️ Çift taraflı varikosel ameliyatı oldu o gün hastanede kaldı sabahı çıktık . 3 ayda bir sperm testine gitti benim eskim kilolu olduğu için olması gerektiğinden yavaş sonuç verdi ameliyat . Birazda kafamıza takmaktan da olmadı diye düşünüyoruz . Ameliyat sonrası 17nci ay hamile kaldım şuan 14+1 olduk çok şükür. Eşim yine kontrolü elden bırakmayıp arada gidiyor teste.