Suleyigit Kızlar bu aralar naptiysam hareket etmiyor çok az yemek yiyince ediyo bide geceleri ediyo soluma yatınca sizce bi sıkıntı varmı yada yeri daraldigi içinmi hareketsiz kalıyor anlayamadım varmı böyle şeyler yasayanlar😕
BusraVeli Suleyigit O haftalarda bende de bir durgunluk olmuştu canım komikti oliyordu arada ama çok az o da sonra tekrra normale döndü ama doktorumda normal olduğunu söyledi
Serpil02 Suleyigit canım bende 31 haftaligim 30 dan beri eskisi gibi değil çok uyuşuk hareketleri vardı doktora gittim herşey normaldi çok araştırdım bu haftalarda birçok kişi aynı duurmu yaşamış korkma Allah’ın izniyle birseycik olmaz ama tabiki kontrolunuede git muhakakk
Hhabibe Bende de azalma olmuştu 31+6 şişkinlik ,kabızlık olduğunda hissedemediğimi fark ettim. birde annenin ruh haline göre de hareketlerinin değiştiğini fark ettim biz stres yapıyoruz eskiye göre az hareket ediyor diye
Suleyigit Hhabibe aynen ya çok takıyorum kafaya valla niye az hareket ediyo niye böyle bilmem ne bide bu aralar acayip tuhaf duygular içindeyim bilemedim depresyon belirtilerimidir nedir bikkinlik var gibi hayattan soğuma hicbiseyden memnun olamama😑
Eesraa Hafta da bende hareketlerinde azalma hissettim cok nadir hissediyordum nst ye bağladılar gebelik zehirlenmesi başlamış acil sezeryana aldılar daha bir hafta oldu bebişim hala kuvezde bence ihmal etmeyin inslalh böyle birşey yaşamazsınız ama tedbirinizi alın derim
Eesraa Nedenini bilmiyorum inan o an sormak aklıma bile gelmedi ikimiz icin de risk vardi çok şükür sağ salim çıktık ikimizde …tansiyon çıkmıştı son bir kaç gun de ondan olabilir diye düşünüyorum
Angelada Eesraa geçmiş olsun neyseki atlatmışsınız yiyecek ekmeği varmış sağlıkla büyütün inşallah. Hamilelik 9 ay boyunca riskli ne kadar dikkat etsende olacağı varsa oluyor
Hayraz Suleyigit 32 haftaya girdim bende ama hareketleri azalıyor bu haftalarda uyuyarak geçiriyormuş günün çoğunu hiç hareket etmese kötü.. benimde çok az hareket etmeye başladı ama ediyor sonuçta..
Hhabibe Hayraz kaç saat aralıkla hareket ediyor sizin ki ya da kaç saat aralıkla hareket etmesi gerekiyor acaba ? Bizde 32 olduk hareketleri değişti baya 2-3 saat baya sessiz kalıyor sonra 5 kere falan hareket ediyor sonra yine 2-3 saat sessiz kalıyor çok mu uyumaya başladı anladım ki yarın rapor için doktora da gideceğim zaten sadece genel olarak mi öyle ben mi pinpirikleniyorum diye merak ettim
Hayraz Hhabibe doktor benim saatleri değişiyor ama günlük sayarsam 12 13 defa hareket ediyor. Dün sabah uyandığımda hareket ediyordu bir dk kadar bu sabahda saat 10 buçuğa kadar ses seda yoktu genelde sırt üstü uzandığında hareket ediyor uzandım iki defa vurdu rahatladım öyle her uzandığında illaki bir iki defa vuruyor hareket ediyor. Ama normaldir benim 30 haftada 2 gün boyunca asla tek hareket etmedi 3. Gun gittim doktor baktı iyi harekette ediyor her zaman hissetmeyebilirsin dedi bu haftalardan sonra biraz azalır bebek büyüdükçe yeri daralıyor harekette zorlanıyor olabilir dedi.