bilaloguzunannesi Simgesydn sağlıkla büyütün inşAllah erken gelme sebebi nedir sancınız felan mı geldi bende hep sanki doktorumuzun verdiği tarihten önce olacak gibi hissediyorum da an itibariyle bizde 37 haftalık olduk
Simgesydn bilaloguzunannesi sancım geldi. Sabah 8 de başladı adet sancısı gibi. Kasılmalarım falan oldu. Hiç geçmedi. Doktorumu aradım magnezyum iç yat dinlen dedi geçmezse hastaneye gel dedi. Zaten sancım çıkmıştı tam 37 haftalıkken
Evita Simgesydn tebrikler. Darısı başımıza :) bebişin planlanan tarihten önce geldiğini nasıl anladınız? Sancı mı yoksa su mu geldi?
Simgesydn Evita sancım geldi. Adet sancısı gibi ve kasılmalar batmalar. Durmadı sabah 8 de başladı yattım magnezyum içtim falam geçmedi öle hastaneye gittim
Evita Simgesydn ben de sezaryen istiyorum ve bişey olur da erken gelir planlanan günden diye çok korkuyorum, o yüzden sordum :)
Simgesydn 4965berra çok iyim çok şükür. Rahat hareket edebiliyorum. Kalkıp bebeğimi alabiliyorum kucağımda gezdirebiliyorum. Sağa sola yatakta dönebiliyorum.
4965berra Simgesydn Allah daha iyi etsin insallah bende bekletmek istemiyorum ve bugun cati muaynesi beni cok korkuttu pisman misiniz acaba sezeryan icin kotu bi yoeumunuz oldumu yani
Simgesydn 4965berra hayır şükürler olsun pişman olacağım hiçbirşey yaşamadım. Ayaklamdım zaten bugun 3. Günüm
Simgesydn 4965berra annem bile beni görünce eskiden bize ne eziyet ederlermiş dedi normal doğurtcaz diye dedi 🤣 dikişlerimden tuvalete girememiştim senin doğumunda falan dedi
Sdayvs Simgesydn gözünaydınn🥰 maşşallah Allah saglıklı uzun ömürler versin inş. Çok güzel doğum olmuş bende 22sine gün aldım inş durur bizim cadı 🤣 sütün gelmesi için bişey yaptın mı?
Simgesydn Pamukeller hep pozitif düşündüm onun dışında hiçbirşey yapmadım. Herşey güzel geçecek dedim kendi kendimi kodladım. Yürüyüşten kaçmadım bol yürüyüş yaptım.
Wonderanne Simgesydn Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 😍🤩🥰