Efulimm92 Caglanuroney galiba evet ben geçen yılda yaşamıştım kardiyolojiye gittim bir sürü tetkik yaptrdim panik atak çıktı tam geçti derken hamilelikte tekrar başladı hayırlısı artık canım
Caglanuroney Efulimm92 inşallah en kısa zaman da gecer canım 🙏 bende de kalp hastalığı var biraz da o yüzden oluyo çarpıntı ve sanırım doğuma kadar hep böyle olucam 😔
Pnryldrm20 Efulimm92 Bugün kardiyolojiye gittim bende kalpte bişey çıkmadı şükür genelde hamilelikte olabiliyor dedi bide haftalar ilerledikçe daha çok olucakmış 🤦🏻♀️
Efulimm92 Pnryldrm20 9 ay Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. İnşaallah bebislermize sağlıkla kavuşuruz 🤗
Efulimm92 Caglanuroney inşallah canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hamilelik zormuş gerçekten 😔
Pnryldrm20 Efulimm92 Amin cnm eskiden bende de panik atak vardı bu birazda yükselen hormonların bize etkisi normal diye kendinizi teskin ederseniz rahat atlatırsınız inşallah hayırlı doğumlar ❣️
Deriyy54 Efulimm92 o banada oluyor canim sürekli tekleme durup iki kere vuruyor sanki çok kötü bir hissss