Zeynepli1234 Efulimm92 kalp olduğundan fazla kan pompaladığı için gebelikte çok sık görülen bir sıkıntıymış bu .Ben gebeliğimin başından beri yaşıyorum doktorum normal dedi siz yinede doktorunuza danışın derim
2121_00 Ben yaşamadım ama sonradan yaşadım o da arada oluyodu korkma ama geçer ama yinede doktoruna danış derim 😊😊
Efulimm92 2121_00 korkuyorum canım ya panik atagim var bide :( dünden beri geçmiyor doktrmada sordum panik atagindandr dedi ama ben yinede endişeliyim :(
Efulimm92 Caglanuroney tansiyon hiç ölçmedim canım ama yüksekliği ile ilgili bı belirti olmuyo hani baş ağrısı gibi falan o yüzden bilemiyorum
Deriyy54 Efulimm92 o banada oluyor canim sürekli tekleme durup iki kere vuruyor sanki çok kötü bir hissss
Sinemneset Efulimm92 ben yaşadım çok kötüydü nefesim kesiliyordu ölecek gibi panik atak sandım hatta 4. Aydan sonra geçti
Efulimm92 Caglanuroney galiba evet ben geçen yılda yaşamıştım kardiyolojiye gittim bir sürü tetkik yaptrdim panik atak çıktı tam geçti derken hamilelikte tekrar başladı hayırlısı artık canım
Pnryldrm20 Efulimm92 Bugün kardiyolojiye gittim bende kalpte bişey çıkmadı şükür genelde hamilelikte olabiliyor dedi bide haftalar ilerledikçe daha çok olucakmış 🤦🏻♀️