Arinna busra2512 Hemde inanılmaz canım diğer markalar 10 tane oluyor bunda 40 tane desenli bebeğinde ilgisini çekiyor. Ve kullanışlı çok.
Busrababacan61 busra2512 yo yırtık gelmedi ama fabrikadan çıkışta belki sıkıntılı olabilir yani her üründe olabilen birşey ama bana denk gelmedi hiç
hfg busra2512 ben deterjanını alıp kullandım memnunum dün de şampuan losyon vs aldım hem içerik olarak hem fiyat olarak çok uygundu yorumları iyiydi pahalı ürünler almaktansa bunları deniyim dedim inşaallah memnun kalırım
busra2512 hfg inşallah canım. Bende almaya karar verdim burada da tavsiye eden arkadaş çok olunca ısındım ürünlere
tambirminnos busra2512 oğluma hem bezi losyonu hem sampuanı ıslak mendili alt acma bezi çoğu seyinj kullandım memnun kaldım halada kullanıyorum 👍
Blcns busra2512 ben deterjanını aldım çok memnunum. Arkadaşım da bezini kullanıyor memnun o da. Şampuanını felan da mühendisinoğlu sayfası öneriyordu görmüştüm
RuzgarsMommy Islak mendili pamuğu alt açma bezi güzel alınır aldim bi kismini da Ama şampuan ürünlerini almam sanırım