busra2512 Kızlar bugün e bebek ten alışveriş yaptım biraz e bebek in kendi ürünleri bezi şampuan ı falan var kullanan var mı hiç ya da bilgisi olan?
Momnurse busra2512 Hayırlı olsun canım aldıkların öncelikle sağlıcakla kucağına alırsın kullanır inşallah.Doğum yapmadım kullanmadım ama bende baby me tercih ettim köpük şampuanını losyonunu bezini bakım örtüsünü ordan aldım inşallah memnun kalırız
Mersinh busra2512 kuzucuğum mühendisinoğlu diye bir instagram sayfası var. Çok güzel ürün değerlendirmeleri yapıyor adam. O hep övüyordu. Bi sayfasına bak istersen.
Busrababacan61 busra2512 bezini yeğenim kullanıyor gayet memnunlar birsürü bezi kullanmasına rağmen pişik olmuştu bi bu iyi gelmişti bende oyüzden baby&me aldım ama bebekten bebeğe değişiyor diye biliyorum markaların bebeğe iyi gelmesi
busra2512 Momnurse Amin canım inşallah 🤲 bende köpük şampuana falan baktım hoşuma gitti ama kararsız kaldım işte 🤔😀
Momnurse Busrababacan61 bunu duyduğuma sevindim evet bebekten bebeğe değişir ama inşallah benim ikizler alışır😇
busra2512 Busrababacan61 bi de bez paketlerin de yırtık ürün çıkıyor falan yazıyor canım internette sizin de başınıza geldi mi
Arinna busra2512 Baby& me nin çamaşır deterjanları güzel canım. Birde bebek bakım örtüsü çok kullanışlı iyiki almışım.
busra2512 Arinna evet bugün deterjanı da gördüm internette o gözüme çarpmamıştı bugün görünce onu da beğendim
yasemin535 busra2512 Bende bir çok ürününü aldım ıslak mendil şampuan vs. Içerikleri temiz olduğu için rahatlıkla kullanırız diye düşünüyorum
-deniz- busra2512 baby me şampuan ve losyonu kullanıyorum oğlumda memnunum bir sıkıntı olmadı şimdilik, gözü de yakmıyor
busra2512 -deniz- internette bir yorum okudum göz yakıyor içeriği değişmiş falan diye ama çoğunluk memnundu canım senin gibi
Arinna busra2512 bebek bakım örtüsünüde al canım çokk memnun kalırsın. Ben memnun kaldım. Doktora sağlık ocağına bile gidiyorum seriyorum atıyorum. Her yer batmıyor altına seriyorum acele etmeme gerek yok
Busrababacan61 busra2512 yo yırtık gelmedi ama fabrikadan çıkışta belki sıkıntılı olabilir yani her üründe olabilen birşey ama bana denk gelmedi hiç