Lalesen geçecek canım. Fazlasıyla aynı şeyleri yaşadım. 15+4üm 2 3 gündür ilaçsız duruyorum, o da nasıl iş filan yapmıyorum yatıyorum öyle. Ama çok şükür ilk günlere göre kat kat iyiyim. Ben eşimin yanında doktora soruyordum normalmi bu kadar diye doktorum detaylı anlatıyordu herşeyin normal olduğunu, bunları yaşayan tek kişinin ben olmadığımı… Eşimde yanımda dinliyordu. Hatta evde artık yeter diyip duvar yumrukladığımı bilirim kusarken. Eşin sıkılmamıştır ama seni öyle gördükçe üzülüyordur. Benim eşim hep diyodu seni böyle görünce kendimi suçlu gibi hissediyorum diye. Aamma hepsi geçecek. Çok güzel günlerde gelecek. Tekrar eski haline döneceksin. Eşinle açık ol hissettiklerini açıkca konuş. Ben gece uyanıp adamı yumrukluyodum kötü rüya gördüm diye. Uykudan kusarak uyanıyordum. Birinde zofer ilacımı evin içinde kaybettim te iş yerinden adam 3 eczane gezmiş bi de azar yedi niye erken getirmiyorsn diye. Çok kötü günlerdi ama çok şükür sağ salim atlattık sende atlatacaksın ☺️ biraz sabır biraz dua birazda eşinle açıkca neler hissettiğini söyle konuş dertleş ☺️